IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Кога две другарки ќе се заљубат во еден
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кога две другарки ќе се заљубат во еден

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 13>
Автор
Порака
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 22:41
Temava e super,nema sto.Veruvam deka sekoj se nasol vo ovaa situacija i navistina ne e prijatna.Eve jas ke zboram od li4no iskustvo i ke vi kazam sto mi se desi zaradi edno masko.Slu4kava se desava na nasiot 2 sostanok i kako pridruzba nosam 2 drugarki(najdobri) so mene,a toj 1 drugar.I se desi sto se desi,se muvavme i jas posle edna nedela doznavam deka ednata drugarka(so koja sto u4am to4no 11-ipol godini)se muvala so tipot vo istata ve4er,koga sum se muvala jas so nego.Taa ve4er ona bese mrtva pijana i se vadese na faktot deka ne znaela sto i se slu4uva.Najtragi4noto bese sto ne doznav za ova od nea tuku od eden drugar,zamislete kako samo mi bese.Jas i prostiv normalno samo poradi faktot sto u4i so mene i sega sme samo na zdr,sto pravis kako si,i nesto dr,no ne se druzam poveke so nea,zatoa sto ako reagirala na vreme i mi kazela odma se uste ke bevme bestfriends.By the way toa ne i bese prv pat da mi napravi takvo nesto.4ekam vase mislenje za slu4kava.
She sells seashells by the seashore...
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 23:05
Никогаш не би се скарал со другар поради женска....
Пред да се напне ситуацијата ќе си кажеме правила по договор и така ќе биде.Let win the best Девојката на крај е таа што ќе каже :Сакам со овој. И готово...
Не мора да значи дека ако девојката го одбере едниот па другиот му се налути па да не зборат цел живот....чисти глупости....истото важи и за спротивниот пол....
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 00:13
Ma kavo karanje, covece!!!
Moreto e polno so ribi,eheeee!!!
I po nekoja ajkula!!!
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2008 во 00:22
Кога две другарки ќе се вљубат во еден...

Нема што да се мисли. Во војната и во љубовта нема фер-плеј. Тука нема попаметниот попушта. голема%20насмевка

МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
annika Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Март.2008
Поени: 26
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај annika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2008 во 11:50
da stvarno...maski ima mn ali pa sreka so ima maski za da vidis koja ti e vistinska drugarka .i na mene mi se desi toa pred nekoe vreme,koa razbrav deka mene edno dete so mi se sviga 4 godini,i na ovaa i se zasvigal i pazi ona si sredila i da se muva so nego...a ja niso ne znam(sreka ne ja svigal).ziti drugarkata ali pa ja za toa ako mi zgresi nekoj nikat ne prostuvam    pa sea neznam dali i vredese toa
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2008 во 12:01
Ja mozam i dve da sakam
Кон врв
annika Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Март.2008
Поени: 26
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај annika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2008 во 12:43
e sea dve .pa nemoze dve da sakas...dati se svigaat moze ama da sakas dve u isto vreme...tesko tebe! .pa na koj amislis poprvo
Кон врв
SummerLove Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2008 во 21:18
PA TAKVI SLUCAI GI IMA MNOGU NO TOA TREBA NEKAKO DA SE RESI A I KAKO STO VELAT POPAMETNIOT SEKOGASH POPUSTA
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
Кон врв
iva_hot69 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2008
Поени: 204
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај iva_hot69 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2008 во 23:00
neka pobedi podobrata!
i onaka denes nema vistinski drugarki........so ti e gajle za nea...ti glej si interes...ako mi se dopagja ke napravam se za da e moj
Кон врв
Goddes of Chaos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Април.2007
Локација: Ecuador
Поени: 337
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goddes of Chaos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2008 во 23:12

Ма вадам ножеви тука се ке исколам и ке го освојамголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкакакво другарство какви бакрачи.....хехех у осталом него не може да му се свигаат и двете така ли е? Тој ќе избере една од двете другарки и крај нема лутењетрепкање не сериозно овде ситуацијата е малце покомплексна значи се работи за жени, поаѓајки од кобниот факт дека сме мнозинство и дека маживе се у подобра ситуација и се дефицитарни значи конк*ренцијата жени се борат меѓу себе многу логично нели? Е затоа две другарки па и три четири можат да се испокараат до ич за дечко ама обратно не...другарите не се караат не за атер за другарството туку од што не виделе зорт така да речам мака за жени зошто ги има колку риби во морето ете затоа не се караат и неможат да ги разберат жените кога очи вадат за к*рплазење...

Изменето од Goddes of Chaos - 02.Април.2008 во 23:17
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 10:58
I den denesen ne sum bil pod dve da me sakaat...mi teknuva ponekogas: Kolku li sakaat drugi pa na strana, a ja da ne znam ?Znaci sekoja u prosek ako saka po dvajca, i sekoj po dve...размислување ....po edno evro... za sekoe sakanje...ete multi level marketing...танцување
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 14:11
ke i go prepustam nea
ne planiram da se karam za masko,ne vredi
tie idat i si odat
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 18:22
taka e za de4ko nema karanje,ako taa ti e vistinska drugarka,ke go batali nego!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 18:30
PA ZASTO DA NE,DA MU DOZVOLAM NA NEKOJ GAD DA ME RAZDELI OD NEKOJA SO KOJA SE DRUZAM CEL ZIVOT?MISLAM DEKA NEMA SMISLA DA MU GO PRUZAM TOA ZADOVOLSTVO!!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 13>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,113 секунди.