|
ЈЕХОВИНИ СВЕДОЦИ |
Внеси реплика | страница <1 2627282930 32> |
Автор | ||
KGB
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Efendija ovaa e matematikata
Za 5 godini ke dojde Armagedon + 1000 godini (kolku sto ke trae 1000 godishno carstvo)=1005 godini. |
||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ок царе,сега те сконтав. |
||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||
KGB
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas sum super decko. Drugite voda mozat da mi nosat. Jas sum elitata. Na planetava ima samo 7 luge kako mene eden e vo Amerika drug vo Latinska Amerika tretiot e vo Afrika cetvrtiot od Kina petiot od Antarktik sestiot od Indija a sedmiot e tuka vo Makedonija. |
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
О ти, еден од седумината, чуј и почуј
Кога те ранев на оваа тема, ни на крај памет не помислував дека ќе ми лаеш на друга тема. Кога те бранев додека сите те напаѓаа, уживаше да им дофрлуваш зад мојот грб и, искрено, не очекував дека ќе ми извадиш нож - Јудо една искариотска
Сега јас ќе приминан на другата страна, па да видиме дали ќе продолжиш да се праиш фраер... еден од седумината Ајде да ѕирнеме малку од поблиску во тебе и да видиме чив сведок си ти и за кого поточно сведочиш.
Ајде одговори ни ти KGB, дали второто Христово доаѓање ќе биде (или било) видливо или невидливо?
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
KGB
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Evangelos, daj doobjasni na kakvo doagenje mislish? Mislish na sveceno doaganje so pompa, kako sto pomina Nato samitot? Ili mislish na Bozjata osuda koja treba Isus da ja izvrshi? |
||
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Според вас крајот на светот требаше досега да е случен едно 10 пати ама никако да го дочекаме!!!
Ке дојде крајот на светот само ако лугето продолжат со сатанистички дејности и продолжат да бидат не наситни!!! Изменето од alekso_2000 - 06.Април.2008 во 09:30 |
||
car's freack
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хаха на какво доаѓање мислам а? Убаво е потенцирано во моето прашање, мислам на ВТОРОТО Христово доаѓање на Земјата. Првото беше кога Исус се отелотвори преку Марија во Витлеем. А второто? Какво ќе биде, видливо или невидливо/духовно доаѓање?
п.с. Ако ми се извиниш за навредите, нема веќе да те замарам со прашањава.
|
||
|
||
KGB
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Evangelos ako mozesh da vidish heruvim togash vidlivo ke bide doaganjeto.
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Остај ме ти мене, што јас можам или не можам. Одговори за Второто Христово доаѓање, дали ќе биде видливо или невидливо?
|
||
|
||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
KGB.......vidlivo
|
||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||
KGB
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za mene e vidlivo za tebe ne.
Kraj na muabetot. |
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За тебе видливо?! Па нели сведоците велат дека Христос духовно невидливо се вратил во 1914 година? Зошто говориш во нивно име кога не се придржуваш до нивната теологија?
|
||
|
||
misterX
Сениор Регистриран: 08.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe Evangelose Isus na onie koi im pomagal ne im baral da mu bidat dozlnici, isto kako sto na onie koi ke go udrele po edniot obraz im go vrtel drugiot. Zosto ti sega se lutis sto kgb ima poinakvi razmisluvanja od tebe. Kako ti go sledish patot na isus ako ne gi primenuvash istite negovi odliki t.e ucenjeto koe go promovirash? |
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
misterX, знам дека си вознемирен поради аргументите што ги доби на темата "Кyранот и формирањето на човечкото семе". Но тоа не е причина сега да ја лечиш таа фрустрација влечкајќи се по мене на секоја тема, па дури и на оние каде што не ти е местото.
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 2627282930 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |