![]() |
|
Охрид уште ли е aтракција за македонците? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 13> |
Автор | |
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Па Охрид е нашето море.
Мора да е и атракција. Многумина уште го немаат спознаено. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
zlatno srcence5 ![]() Група ![]() Регистриран: 30.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 46 |
Ne e definitivno...
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Го сакам Охрид и секогаш со задоволство одам таму.
Убаво ми е без разлика на годишно време. ![]() |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Охрид е убав, но престанав да го сметам за атракција кога еднаш ми наплатија за користење хотелски услуги кои ми беа недостапни....
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
e i ke ostane
|
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
![]() |
|
SINA PTICA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Април.2008 Локација: Argentina Статус: Офлајн Поени: 109 |
posle grckoto veto bi trebalo da stane uste pogolema turisticka atrakcija.
|
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
pa jasno,na tie sto nema da im dadat viza ke si otidat vo zlaten OHRID!!!
![]() |
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
![]() |
|
invader ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 442 |
ne e atrakcija toa tamu, kade sto si prisilen da odis!
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Ма верувај никој не е принуден да оди никаде.
![]() И како тоа, одеднаш им текна на луѓево за Охрид и другите наши знаменитости ![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
invader ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 442 |
ako ne mozes da odis kade sto sakas,toa se vika prinuda, pa ti sfati si kako sakas!
|
|
![]() |
|
Eliot ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 04.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 22 |
Sepak Ohrid na Biserot Balkanski.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Atrakcija ili ne,ova leto ke bide sigurno atraktiven
ako nishto drugo poradi guzvata. |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
atrakcila ili ne, bas ne me interesira, koj kako go gleda toa... za mene nema nisto poubavo! Da se vratam "doma" dlaboko da vozdisam od vozduhot, pokraj ezero nautro da prosetam... edvaj cekam, OHRID da pojdam/dojdam
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lancelot ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15 |
абе да не се лажеме врти-сучи од охрид нема бегање, ама преку таквото ми е дојдено од тоа колку се нељубезни, неуслужливи и се така натаму... па да му е**ам мајката бе туристичка сезона фул се со туристи а однос никаков немаат (чест на ретките исклучоци) се крстев летово кога во продавница ми рекоа повели... а башка ако те чујат да збориш скопски готов си... од таа гледна точка охрид сакс, мада на крај краева и не ми е гајле јас идам да се одморам и да не се замарам а народот мање-више и така цело скопје е тогаш таму така да сеедно ми е се преживува некако
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |