IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Ноќен живот
  Активни теми Активни теми RSS - AFTER "FORUM" PARTY
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

AFTER "FORUM" PARTY

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 21>
Автор
Порака
Irenica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Регистриран: 20.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 2899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 02:01
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

абе нека почека тој малце сеа вие вака тазе пар треба сами да сте си а у како иде тоа голема%20насмевка

Ne mi precat dragi luge
A i nemam kompleksi od pokazuvanje emocii pred drugi
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 02:06
големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 02:08
Irenica...si bila vo maalo a ne si se kacila do kaj mene na kafeлутиналутиналутиналутина

se izvinuvam sto ja unistuvam temataгазење%20од%20смеење
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Irenica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Регистриран: 20.Февруари.2008
Поени: 2899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 02:13
Originally posted by la fille la fille напиша:

Irenica...si bila vo maalo a ne si se kacila do kaj mene na kafeлутиналутиналутиналутинаse izvinuvam sto ja unistuvam temataгазење%20од%20смеење

Mila ti mi kaza deka si do 17h na rabota!Sorry!Next time,I promise!

I jas se izvinuvam za temava
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 02:13
Draga moja Irenica...koga te zapoznav...ne veruvav,deka ke go karis najposakuvaniot ergen ovde...ali kapa ti simnuvam...sekoja cest...retko brat mi istura kafe...pogotovo a cura...cak i ne se sekavam deka toa voopsto mu se desilo
VE SAKAM DVAJCATA...I OD SRCE VI SAKAM DA SE STRETNETE NA POLOVINA OD PATOT...A POTOA ZAEDNO DA PRODOLZITE
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 05:45
DRaGI MOI 'forumki i "foRumci".....moram da vi rasakazam za vecerasnoto izleguvanje na Sandanski,Irenica i jas (Makijaveli) Konecno dojde i denot koga trebase da ja zapoznam vo zivo Irenica (koja e,kakva e)...i da vidam kako voopsto, i dali funkcioniraat so SANDANSKI...STO E VISTINA A STO TRACZNACI VCERA PETOK 04.4.2008...IMASE MINI SOBIRALJKA NA LUGE OD FORUMOT...PRISUTNI CLENOVI
IRENICA
SANDANSKI
MAKIJAVELI

A KAKO SI POMINAVME I MOITE VPECATOCI ZA 2 MINUTI

Изменето од Makijaveli - 05.Април.2008 во 05:46
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 06:59

...BESE PETOK...PO DOLGO VREME JA VIDOV IRENICA...ZAEDNO SO SANDANSKI..BEVME VO ENGLISH PUB I VO ORIENT...
MI OSTAVI SUPER VPECATOK...IRENICA E SUPER DEVOJKA....BTW,NADVOR VRNESE DOZD

Изменето од Makijaveli - 08.Април.2008 во 15:55
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 12:03
аплаузаплаузаплаузаплаузаплаузаплаузаплаузаплаузаплаузаплаузаплаузаплаузаплаузаплаузаплаузаплаузаплаузаплаузаплаузаплаузаплаузаплаузаплаузаплаузаплаузаплаузаплауз

... голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка ми го разубавивте денот уште од сабајле трепкањетрепкањетрепкање

баш ми е мило..... големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 13:26
и на менеаплауз БРАОС
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 13:44
и мене... wow...
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 14:25
уште еден плус  за форумот, браво аплауз

браво , значи дефинитивно  многу  вљубени двојки  произлегоа од форумот среќа

некои од нив се срушија, некои сеуште се муваат, некои прераснаа во сериозни врски се до брачни  води,  а  еве  гледам и нови парови се создраваат. Нека им е со среќа на сите.

И  да не ви чујам глас дека тешко било да се најде партнер преку интернет лутина

Ех, едвај чекам да дојдам ,да се видиме мечтаење  љубов
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 14:36
и јасмечтаење
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 18:27
многу пријателски души има на форумов среќа

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 18:54
poradi mali pravopisni greski,koi gi uociv naknadno...a veruvajte..sakajki nastanot da vi go prenesam samo cas-dva po negovoto slucuvanjeistiot go azurirav,gi popraviv sitno vidlivite greski,smenet e nekoj zbor,no sustinata,odnosno dusata na textot ostana ista.Ne promeniv jas,no voedno i go nemav toa pravo..koga denovite-den dva sto pominaa ne promenia nisto od ubavinata na taa prekrasna vrnezliva nokji koga toj siten dozdec ne uspea da gi izbrise tragovite na ljubovta vo zarodish,pomegu tie dvajca luge koi neizmerno gi sakam..od kade togas jas pravo da menuvam bilo sto?..Koga se prisekam na taa vecer zborovite se javuvaat brzo i spontano,kako nekakva magija...no ovojpat im prepustam na Irenica i na Sandanski magijata sami da ja stvaraat i neguvaat...P.S. Blagodaram na razbiranjeto

Se cekavme so Sandanski vo maalo,i trgnavme da se sretneme so Irenica...koja ne cekase kaj JUGODRVO...Caskajki so Sandanski za se i sesto,konecno dojdovme na dogovorenoto mesto...Jas Irenca prethodno ja znaev samo od fotografii...pa taka da ne znaev sto da ocekuvam.Imase mnogu narod no vednas ja prepoznav Irenica...bel kozen mantil,crna tenka bluzicka,i crveni cizmi....vednas si pomisliv...ZAR E OVA MOZNO?Irenica e devojka koja ne moze a da ne ja zabelezite...nejziniot sexapil gi zasenuvsa site okolu nea,izgledase kako 1.000.000 $..Koj ja znae od fotografii da mu kazam deka voopsto nema vrska so fotkite.Mislam deka ne postoi fotografija koja moze da ja dolovi nejzinata ubavina,belata koza nebare mislis pamuk e...crna dolga kosa...prekrasni crni oci...nasmevka koja nikogo ne ostava ramnodusen,beli biseri zabi...DRAGI MOI NEMAM ZBOROVI IRENICA E EDNA DEVOJKA KOJA ZRACI...SEKOJ NEZIN POTEG...SEKOE DVIZENJE,SEKOJA GESTIKULACIJA VE PRAVI SREKEN STO SE NAOGATE VO DRUSTVO NA TAKVA LEPOTICA...GRACIOZNA,SOFISTICIRANA,URBANA...JAS OSTANAV BEZ ZBOROVI,NO I KOGA VIE KE ZANEMETE PRED EDNA TAKVA BOZICA,BIDETE BEZ GAJLE..TAA E TOLKU "DOWN TO EARTH" STO PO PRVITE RECENICI KE ZAKLUCITE DEKA VRSKA NEMA ONA KLISE OD PRAVILO "DEKA SEKOJA LEPOTICA E PRAZNA VO GLAVATA"...IRENICA IMA SE,UBAVINA,MOKJ,PAMET...NO ONA STO MENE ME OSVOI OD PRVIOT NANOSEKUND E NEJZINATA SMISLA ZA HUMOR...POZITIVNO SARKASTICNA,NEVEROJATEN SMISOL ZA HUMOR I ZABAVA..EDNOSTAVNO NASATA IRENICA DRAGI MOI E BOZICA,PRED KOJA I BOGOVITE MOLCAT..na seto toa dodadete i OPTIMIZAM KOJ SAM PROIZLEGUVA OD NEA.NE PAMETAM KOGA POSLEDEN PAT SO NEKOGO ISTOVREMENO TOLKU SUM SE SMEEL I PARALELNO SO TOA MENTALNO NADMUDRUVAL..MORATE DA JA PRATITE POSTOJANO,BIDEJKI MOZOKOT I RABOTI 300 NA SAAT....EDNOSTAVNO...I DA POEDNOSTAVAM (PRVPAT ISKRENO POZALIV STO SUM GAY),BIDEJKI TOA E LICNOST SO KOJA NIKOGAS NEMA DA VI BIDE ZDODEVNO I NEINTERESNO.SEDEVME VO ENGLISH PUB...PIEVME KAFE,SITE TROJCA...A POTOA ..NE ZNAEJKI NI SAMITE KADE..ZAVRSIVME VO ORIENT NA PO EDNA PIJACKA...(JAS COCA-COLA,IRENICA DZIN-TONIK..A ZA SANDANSKI ZABORAVIV...PO NEKOE VREME...PRODOLZIVME PO ULICITE NA SKOPJE,SMEEJKI SE DO SOLZI....OD MOMENT VO MOMENT STANUVAV SE POSIGUREN DEKA IRENICA E EDNA OD NAJPREKRASNITE LICNOSTI STO SUM GI ZAPOZNAL VO MOJOT ZIVOT..KAKO STO I REKOV I NA NEA...RECISI SOVRSENA...PRIMETIVTE,SANDANSKI VOOPSTO NE GO SPOMNAV...A STO I DA GO SPOMNUVAM,TAA VECER VSUSNOST BESE NEGOVA VECER...TOJ JA DOPIRASE NEJZINATA BELA PAMUK KOZA..ON I GI MRSESE KOSITE,ON I GI LJUBESE PREKRASNITE USNI...ON BESE KAVALJEROT KOJ STO JA KRENA DEVOJKATA VO RACE,SAMO ZA DA NE ZGAZNE VO KAL...NO KOLKU VNIMANIE I POSVETI ON,ONA DUPLO MU VRATI....GI PRASAV DALI SE ZAEDNO,DALI IDAT...A TIE SAMO BLESAVO SE NASMEVNAA I PRODOLZIJA DA SE LJUBAT POD STREITE KAJ HOLIDEJ IN....PRVPAT VO ZIVOTOT BEV NAVISTINA SREKEN,STO VIDOV DVAJCA MLADI LUGE KOI USPESNO SI PARIRAAT VO SE...VO UBAVINATA,INTELEKTOT,EMOTIVNOSTA,NAIVNOSTA...EDNOSTAVNO BESE PREKRASNO DA SE GLEDAAT TOLKU UBAVI LUGE KAKO NE MOZAT DA SE RAZDELAT OD LJUBENJE....ne znam sto drugo da dodadam....ako mi tekne ,ke stavam..Dodeka se vrakavme doma so SANDANSKI...non-stop mi provejuvase samo edno prasanje...KAKO E BOZE VOZMOZNO DA SE TOLKU SLICNI...DA SE NAJDAT...I DA SE ZALJUBAT EDEN VO DRUG...toa mi dade nadez i verba...deka CUDA SEPAK SE SLUCUVAAT P.S. SAMO DA DODADAM...."oficijlno" mudro go izbegnaa odgovorot na prasanjeto dali se vo vrska...no toa na krajot bese i najmalku vazno...oficijalno ili ne...pogledot na edniot go goltase drugiot...i obratno...a nasmevkata vo nivnite crni oci koi sjaea vo mrakot zboruvase se...bese nekade oolu 04.00 casot...ladna sitno-dozdliva nokj....ali ne i vo nivnite dusi...tamu gorese i se rasplamtuvase vulkan...sto i da kazam drugo izlisno ke bide...nivnite pogledi zboruvaa se..A jas?...Jas vi sakam sjajot sto vi go vidov taa vecer...nikogas da ne vi se izgubi,a tebe brate "koj toa spomna deka samo ednas se ljubi" ? Ako nekoi dvajca zasluzuvaat da im se sluci,ona sto se sluci vo petokot...togas toa ste sigurno vie

Изменето од Makijaveli - 06.Април.2008 во 19:38
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 21>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,438 секунди.