|
Ветеринарни амбуланти |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хехе неее... тоа е генетика...што се вели дури и ушите може да се пресметаат какви ке им бидат....ама кој се разбира јасно. тоа на факултет во прва година го учевме. Мојата еднаш ми роди 2 црно бели н.з.с. немаше ама одма го познав татко и
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa nie im gi poznavame TATKOVCITE!
E sega edvaj cekam da vidam sto mustra ke izleze! |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хахаха........мојата е стерилизирана откако роди 2 пати. доволно беше сега иако на 28 мај ке направи 3 години како тинејџерка е
|
|
|
|
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E taman i ova da te prasam!
Ni rekoa, da ne gi sterilizirame odma mackite da gi ostavime barem ednas da rodat! Sega jas sterilizirav 2 macki koi voopsto ne rodija! Da nema nekoi posledici? Pomazi ja tinejdzerakata od mene |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ке ја помазам еве ми ја во скут
Пожелно е откако ке роди, но нема штета ако и пред тоа е стерилизирана...освен ако не е развиена доволно |
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Citav denes u vesnik deka tie sto cuvale macki ne mozele da dobijat infarkt
|
|
Aisha
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vsusnost naucnicite velat, deka zivotnite voopsto pomagaat, za da se dozivee toj moment na opustenost, koj na site im e potreben, posle naporen den!!!!
|
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
Aisha
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na mojata princeza i izleglo nesto kaj ustata, otecen i eden del. A i mnogu e slaba, maloto mnogu jade, kakvo bucko za samo nekolku dena se napravilo.
Sega toa sto i izleglo da ne e indikacija za nesto poozbilno, bidejki ona sedi vnatre, no cesto e nadvor. Da ne nekoja infekcija ili sl.? Pa nas lekaru, koja e tvojata dijagnoza spored anamnezata koja ti ja dadov |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За тоа што е ослабена е нормално. Во постпородилни промени спаѓа слабеење, губење на сјајот на влакното, мрзеливост и сл. За тоа што и излегло најубаво е човек кога ке види нели...вака би можело се да биде...те молам потруди се да ми опишеш како изгледа на прв поглед и дали ја боли на допир или чеша.
|
|
|
|
Aisha
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa kako nateceno e a iskreno neznam dali ja cesa, a ne mi dava da ja dopram, ocigledno deka ja boli.
Tuku ima uste eden problem! Ima ranicka kaj uvoto, krvava e, od cesenje e! Se plasam da nema "podstanri"! Ama imala i porano, no nikogas nemala ranicka! Da ne e povrzano ova! Ako ne, ke ti pisam utre, medicinata i sl. raboti se specijalnost na sestra mi, taa sega spie, pa ako ne utre so posvezi i podetalni inf., pa ako bide potrebno da ja odneseme i kaj nejziniot nov doktor Pozdrav i fala na odgovorot. p.s. inaku maloto mace pocnuva poleka da gi otvora ocite . |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа на увото може да и биде и од болви....ништо страшно ...но ова на устата ..хмм..јас сепак велам дека е воден меур кој за некој ден ке пукне и ке нема проблеми.....остави ја уште некој ден ако не да не ја мрцвариш за џабе по доктори па ке видиме...сепак 99% сум сигурна дека е ова.
Поздрав Изменето од blueprayer - 05.Април.2008 во 00:38 |
|
|
|
Aisha
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Blagodaram navistina za odgovorot....mi olesni malku! Aj ke pocekam!
a za bolvite uf.... taman ke sredam ona pak, pa sega mi e zal i za maloto, da ne mu gi prenese i nemu! A da ja isisam kelava se seguvam. SPored tebe koj e najdobriot lek protiv bolvi? Prasokot (onoj koj ima ednokratna upotreba ili onoj koj trae podolgo) ili pak ona kaifce okolu vratot? |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хм...не знам колку знаеш но и малите на некој начин се раѓаат со болви..тие се викаат органски или пак растителни....ама брзо исчезнуваат...мачките колку и да ги чистиш со смената на времето, најчесто есен-зима зима-пролет фаќаат болви. Најтемелно чистење само со ампули против болви кој се нанесуваат на коренот на крзното.
|
|
|
|
Aisha
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A kade ima da se kupat ovie ampuli?
Bidejki vo specijaliziranite prodavnici nema. Imaat samo prasok i kaivce! |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |