![]() |
|
Дали вреди да се биде добар? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4243444546 118> |
Автор | ||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Да ![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
Se poretko i poretko..i vo se pomalku i pomalku situacii...denes dobrite se naivni..a naivnite-glupavi...pa togas..Koj saka da bide dobar? (makar sto vazam za prekrasna i dobra licnost,mozat da potvrdat onie sto licno me znaat)
![]() Изменето од Makijaveli - 04.Април.2008 во 17:08 |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
...НЕ ТРЕБА,АКО САКАШ ДА ТИ БИДЕ ДОБРО НА ТЕБЕ!!!СЕ ПОМАЛКУ ЛУЃЕ ИМА ШТО СЕ И ЈА ЦЕНАТ ДОБРИНАТА,ТАКА ДА ПОДОБРО БИДИ НЕПРИМЕРЕН,ЛОШ..ДА НЕ РЕЧАМ БЕЗОБРАЗЕН ИЛИ ЅВЕР,ОТКОЛКУ ДА СИ ИМАШ И СОЗДАВАШ НЕПОТРЕБНИ ПРОБЛЕМИ....!!!..ОКОЛИНАТА ГО МЕНУВА ЧОВЕКОТ,РЕТКИ СЕ СЛУЧАИТЕ ,КОГА ТОЈ САМИОТ СЕ МЕНУВА!
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Тој што е навистина добар и не размислува многу дали е добар или не, туку делува во склад со своите убедувања.
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
....НЕ ВЕЛАМ ДЕКА ЈАС СУМ ДОБАР,ДРУГИТЕ ГО РЕКЛЕ ТОА ЗА МЕНЕ..ИЛИ МЕ ЛАЖЕЛЕ,СЕГА И НЕ Е ВАЖНО!!!НО ЗОШТО СЕКОГАШ ДА ЧИСТАМ ЃУБРЕ ПО НЕКОГО И ДА ТРПАМ?ЗА ДА БИДАМ ДОБАР?...ПОВЕЌЕ НЕ,ФАЛА...!!!!...САМО СЕГА И КАСНО ЌЕ ДА МИ Е ЗА ОВАА ОДЛУКА,МАКАР ШТО И ТЕШКО ЈА СПРОВЕДУВАМ..НЕ МОЖАМ ЛЕСНО ДА СЕ ПРОМЕНАМ..
|
||
|
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
И што мислиш, одеднаш дека ќе речеш “Отсега ќе бидам лош“ и ќе се промениш?
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
...НЕ ТАКА ЛЕСНО,КАЖАВ!!!СААТ-ДВА..ПОСЛЕ ТОА ПА СИ ТЕРАМ ПО СТАРО...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
eurydice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
|
maria_magdalena, ti si ccudo ![]() |
||
![]() |
||
|
....А КОГА ЌЕ ПОЧНЕ ДА МИСЛИ,ВЕРУВАЈТЕ ДЕКА Е ВЕЌЕ ДОЦНА!!!КОГА НЕКОЈ ЧОВЕК ГО СТАВА ТОА НА ДНЕВЕН РЕД..ДА РАЗМИСЛИ И ДА СЕ ПРЕСЛУША,СЕ РАЗБИРА АКО Е СВЕСЕН ДЕКА НЕШТО СЕ СЛУЧИЛО..?...КОГА НЕКОЈ ЌЕ ГО ИЗМАМИ ,ИЗИГРА..ТОГАШ!!!...И ШТО ТРЕБА УТРЕДЕНТА ДА СИ ПРОДОЛЖИ ПОВТОРНО ДА БИДЕ ДОБАР?..Е КОЈ САКА НЕКА БИДЕ,ЈАС ЌЕ СЕ ОБИДАМ ДА ПРЕСТАНАМ...!!! |
||
|
||
![]() |
||
|
Седи бе не ме знаеш ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
И измамена и натажена и пак измамена и натажена и пак измамена.... Но меѓу тие моменти има и други, убави.... А ти неможеш да се смениш-затоа што си ти ти. Ти си таков. Лошото искуство може да те направи попретпазлив, помудар, но немој да мислиш дека ќе те направи лош-ако претходно си бил навистина добар. |
||
|
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
Не баш така.... |
||
|
||
![]() |
||
|
И измамена и натажена и пак измамена и натажена и пак измамена....
Но меѓу тие моменти има и други, убави.... А ти неможеш да се смениш-затоа што си ти ти. Ти си таков. Лошото искуство може да те направи попретпазлив, помудар, но немој да мислиш дека ќе те направи лош-ако претходно си бил навистина добар. Ова е точно.ДА |
||
|
||
![]() |
||
|
...САМО УШТЕ ОВА ОД МЕНЕ!!! ВИЕ ПРОДОЛЖЕТЕ СИ И НЕ ВИ ЗАБЕЛЕЖУВАМ НА ДОБРИТЕ ДЕЛА ШТО ГИ ПРАВИТЕ,ДЕЛЕТЕ,ДАВАЈТЕ ПОКЛОНУВАЈТЕ СЕ И СЕШТО СО ТОРБИ И ВРЕЌИ,СО МИСЛИ И ДЕЛА....И НЕ ВИ ПОСАКУВАМ ДА СЕ РАЗОЧАРАТЕ ОД ТИЕ ПОСТАПКИ ...НИКОГАШ!!!...У ,СТВАРИ,ДА НЕ СЕ НАЈДЕТЕ ВО СИТУАЦИЈА, ДА СЕ ПРИСЕТИТЕ НА ТИЕ РАБОТИ....
![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4243444546 118> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |