IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - До владата на Република Македониjа: следн
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

До владата на Република Македониjа: следн

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456>
Автор
Порака
al_pachino Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Април.2008
Локација: Russian Federation
Статус: Офлајн
Поени: 289
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај al_pachino Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 18:39
i usta .... a golema usta bara golema lapacka ...
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 18:40
postojat ribi mali koi gi sledat ajkulite kade i da plivat i jadat od ostatocite
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај al_pachino Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 18:41
ima i takvi .... samo , kako sto rekovte , tie se hranat so ostatoci ... nesto nalik na hienite ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 18:44
tocno e so mislite na hienite

no sega ima dve solucii gospodo malite ribi da jadat ostatoci ili da bidat izedeni

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај al_pachino Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 18:45
a sto ako malite ribi se jato pirani ? .....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 18:45
no postoi izlez za malite ribi
a toj izlez se vika  JATO

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај al_pachino Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 18:46

da ... no sekoe .....

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 18:46
Originally posted by al_pachino al_pachino напиша:

a sto ako malite ribi se jato pirani ? .....

bravo gospogine me preduhitrivte i mi ja zemavte mislata
no nemora da se pirani- dovolno e jato

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај al_pachino Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 18:47
ne sekoe ...... kade moze da bide izedena od pogolemite predatori ....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 18:48
ako jato se sploti vo forma na kolem kit
moze da ja zalaze AJKULATA

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај al_pachino Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 18:48
mozebi i najubavo e da si odbere jato spored goleminata ...... zosto , kade se merat k ...... edna rabota ne se stava ......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај al_pachino Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 18:49
ima edna pogovorka ..... barajci gi vedjite , si gi istera ocite .....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 18:51
mozeme gospodine da napravime REZIME????

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај al_pachino Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 18:52
moze no odnapred znam deka nema da bide zaednicko , so konsenzus .....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,484 секунди.