|
До владата на Република Македониjа: следн |
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Автор | |
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не поеба Европа Стара к*рва Во 5 до 12 ни забија нож во грб.... Јбг..... Ама пак ние повеќе добивме во овој спор.. Верувајте.. Сега само слога, обединување и на политички и на општествен план и ќе им ја е**** мамата на грците.. |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не се нервирајте бе луѓе, секое зло за добро е. Гледајте ги позитивните страни на поразот, не дека ги нема. Не е крај на светот.
Од секој пораз може нешто да се научи пред да се продолжи со борбата. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
al_pachino
Сениор Регистриран: 02.Април.2008 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 289 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a koj rece deka nekoj ne porazil ?
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Така оценувам по општото расположение коепреовладува. Гледав вчера анкети, плачат луѓе...Аманте!!!
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aman, jak sojuznik ni e potreben, Amerika? najgolemiot krsitel na pravoto?
napisav i pred ova i pak ke napisam, zosto site politicari sakaat da go ubedat narodot deka sega ke bideme vo losa sostojba? covek da ima pa da nema, togas i da zali za nesto i da veli deka izgubil.... ako vlezot vo nato ke donel med i mleko kako sto nekoi si veruvaat, e sega ne vlegovme m sto isgubivme? Изменето од butel2 - 04.Април.2008 во 17:06 |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каква лоша состојба? исто сме си како пред тоа нема ништо полошо да стане...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немојте да се залажувате. Објективно, Македонија е во полоша состојба. Тоне од година во година. Што поради внатрешни, што поради надворешни фактори, сите - ама буквално сите транзициони земји ја престигнаа. Чекајте додека шиптарите земат здив од Косово. На следниот самит на НАТО МК ќе се соочи со три вета. Македонија, моментално е на ниво на Босна - која и не може да се брои како држава. Ароганцијата на македонците, на чело со плаво - жолтиот тим скапо ја плаќаме.
|
|
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тоа што Македнија тоне не е сигурно поради ветото од Грција. Бутел е во право |
|
|
|
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Makedonija e vo polosa sostojba i tone ne poradi nadvoresni faktori tuku poradi vnatresni. makedonija postojano pravi nekakvi odstapki od se i sesto i na kraj pak ostanuva so kratki rakavi.
samo cvrstite stavovi od koi ne se odstapuva pobeduvaat. ako sakame da se zalazuvame mozeme, ama tokmu albancite ni se primer sto treba da ni gi otvori ocite. a ne vleguvanjeto na makedonija vo nato da mi bide pricina za polosa sostojba , ne mi e. |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ние и да влеземе во НАТО ако нашиот внатрешен менаџмент не си го средиме џабе ни е се.
|
|
|
|
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tokmu taka
nato ke znaci da mu plakame clanarina i da prakame vojnici vo negovite " mirovni misii " da se borat za nivni interesi i nivna smetka. eve slusam na vesti seka ke poeftini stabeniot kvadrat do 10 % so nevelguvanjeto vo nato.... i poevtinuvanjeto e loso? |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....морам да се надоврзам на Бутел. Грција толку време е во НАТО а секогаш праќала дупло помалку (ако не и повеќе) војници во мисии. Македонија колку јас што знам имаше пратено 30% од својата војска во Ирак. Ова знам дека нема врска ама ако погледнеме од друга страна ние имаме повеќе право (не само порад ова туку и поради други факти) да сме во НАТО. Не знам зашто но ете ме радува што не влеговме....а пресреќна би била да не влеземе во ЕУ.
|
|
|
|
al_pachino
Сениор Регистриран: 02.Април.2008 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 289 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala mu na gospod , nekoj koj racionalno i mnogu umno razmisluva .....
|
|
al_pachino
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako sto kaza edna postara gospodja vo edno intervju na A1 , sega treba site da obleceme nato uniformi i pravec irak i avganistan .... vo odbrana na nacionalnite interesi na nasite mili i golemi prijateli USA ..... ako e toa cenata , pokraj menuvanjeto na imeto i identitetot , NE , BLAGODARAM .....
|
|
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |