IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - РЕЗОНАНЦИЈА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

РЕЗОНАНЦИЈА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 321322323324325 717>
Автор
Порака
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 12:08
Originally posted by marco_antony marco_antony напиша:

MILOSEVSKI NEMA STO DA POKAZI ....

ZA GREV E ...

...za ovaa e samo Stojan Andov.. i negoviot slaven biser...Ovaa p**ka  ne e mazena... e sega za nea odgovara  OVAA p**ka E CRNA UDOVICA (izvinete na vulgarnosta koja e nedolicna za rezonancijata nasha, ama  nekojpat emociite se pojaki od razumot)
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 12:19
кај си бе МАМАМДголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
ај на кафе....одвај ,го погодивме тајмингот
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 12:31
...Jale me... se pribrav...pa sednav da ve procitam... uz malo kafence... pred romansata so kujnata...pa posle ... znaesh zadolzitelnoto popladnevno spienje... koe moite mili go narekuvaat..."k*rtul spienje"...doma bilo milina... nema koj da prigovara... si praaat shto si sakaat...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 12:38
еве јас веќе психички се припремив за романса со кујната и одам...
морам...ученициве заминаја во училиште,а кога ќе заминат,како Хитлер да ми поминал низ куќа....па да засучам ракави
...а син ми "убав на мајка" освоил прво место на натпревар по историја...ете...морав да се пофалам,абе ќеиф сум
Е ПА МАМАМД,ПИЈ СЕГА ТОА КАФЕТО И ДА ОДИМЕ ДА РАБОТИМЕголема%20насмевка
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 12:38

KONECNO SE VIDE KAKVA "DEMOKRATIJA" VLADEE VO SVETOT ...
I JA VIDOVME DRZAVATA OD KADE POTEKNUVA DEMOKRATIJATA ...

FARSA GOLEMA ...

AMA I NIE ISTO SE POKAZAVME ...
DALI ZABELEZUVATE DEKA NE ZABELEZUVAME ...
NIE EVOLUTIVNO SME CEKOR PONAPRED OD NASATA OKOLINA ...
GO IMAME IZGUBENO EGOTO !!!

NAREDNIOT TIP NA CIVILIZACIJA ...
NEMA DA BIDE STVORENO SO NASILIE ...
TUKU NA NACIN KOJ NIE MAKEDONCITE VEKE SME SPREMNI DA GO NAPRAVIME ...

SAMO "INICIJALNA KAPISLA" NI TREBA ...
I DA SE STVORI NOVA CIVILIZACIJA ...

MOZE KE BIDE PO NEKOLKU ILJADI GODINI ...
AMA NIE SME TRPELIV NAROD !!!

I PLUS SEKADE NE IMA ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 12:41

POZDRAVI DO KEJT, MAMAMD I ANDJELINA ..

cestitki za sinot po istorija andjelina ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 12:44

ДОБАР ДЕН МАРКО

НЕ СЕ НЕРВИРАЈ,ЌЕ БИДЕ
КАКО ВЕЛИ ПЕТРЕ М. АНДРЕЕВСКИ,ЕВЕ И ЌЕ ТИ ЦИТИРАМ(ме натера да станувамлутина)
ПИРЕЈ Е ТРОСКОТНА ТРЕВА,А НЕКОИ ЈА ВИКААТ И КОШТРЕВА.
АМА ТИ КОЛКУ САКАШ КОШКАЈ ЈА,
КОРНИ ЈА,
КУБИ ЈА,
ТАА ПАК НЕ УМИРА.
САМО МАЛКУ ДА СЕ ДОПРЕ ДО ЗЕМЈАТА
И ПАК ЌЕ СЕ ФАТИ,
ЌЕ ОЖИВИ,
ЌЕ ПОТЕРА.
НИШТО НЕ ЈА НИШТИ ТАА ТРЕВА.
(сакам да верувам дека навистина ќе го оправдаме прекрасниов опис )

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 12:53
...cestitki za sinceto Angelince... ke e na majka...angelce... i mojot sin mnogu saka istorija... ushte malku ke diplomira... politicarce na mama...
...izvini marko...ama jas ne se nerviram shto ne ne primija vo NATO... imam dva golemi sina... i ne sakam da im gi dadam kako topovsko meso vo Avganistan ili Irak... neka si gi prati Dora Bakojani nejzinite deca tamu...
... mene poveke me luti zelbata za dokazuvanje... koj sme ... shto sme... covek e toa shto si e... jas sum zena... Makedonija e Makedonija... priznala bakojanka ili ne... aj ne sakam da si ja rasipam rezonancata so taa nokna mora...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 13:27

ARNO VELIS MAMAMD ...

AJDE DA SI JA FATIME REZONANCATA NASA ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 13:41
марко-благодарам за моментите со ричард клајдерман-уживав

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 13:43
Originally posted by marco_antony marco_antony напиша:

ARNO VELIS MAMAMD ...

AJDE DA SI JA FATIME REZONANCATA NASA ...

... Eeeeeeeeeeee vakov te sakam...so gushki... sramezlivko... nasmeanko...
...so nekoe pivce... ama  posl e rabota.. so milatati gushnat... aaaaaaaa i nikako bobi na tarasa... pak zaladi...
...angelce... jas sea tre*am oriz... i dzirkam tuva...

Изменето од mamamd - 04.Април.2008 во 13:44
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 13:53
пази да не оставиш некое камче,па после да плаќаш одштетаголема%20насмевка
гледај во оризот...остај не нас...
а јас....измиј еден тањир...претрчај...абе,судбина

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 14:10
... turiv dupli oci... i koa vidov.. pola oriz go frliv... pa sega pretrebuvam...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 14:14

мамамд....приметуваш дека само јас и ти ништо не работиме...сите отишле да спремаат ручек...ех што домаќинки сме...јас се засрамив

црвенеење

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 321322323324325 717>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,438 секунди.