![]() |
|
Како да се надминат болката и тагата |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 55> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovaa pa
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
A...ako i pokraj toa-sepak te otkachi????A?
nema da si duplo tazen??? Poslew...mi Lenin,..ni rudnik ne te spasuva ![]() Изменето од mamma - 04.Април.2008 во 11:35 |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ako e ljubovna bolka, se leci samo vo tuga pregratka koja se podrazbira deka nema da bide vistinskata, no ke se najde vo toj vakumski prostor, dodeka ne se najde bolje lepse i pametnije...po moe iskustvo(a golemo e, eeeee, a be ogromno
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Работа да...ама сега за мојава болка ...ринтање не помага...
![]() нее можно...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Blashka moja,....zivotot e ubav.....
tvojata bolka ne e vrzana so umot ![]() lezi,...ke mine ![]() |
|
![]() |
|
До сега "чувал господ" не сум имала болка врзана со умот.....
![]() ![]() од сега натаму незнам.......лежам....ама не поминува лесно...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
После се ми доаѓа да врескам, да кршам се околу мене, да плачам како мало детенце, ама не знам дали тоа би бил начинот да истерам се од себе, дали е тоа начинот да го ублажам ова грдо чувство.
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
eurydice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
so muzika
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Ne e toa nacin da go nadmines toa grdo cuvstvo.....isplaci se ....i probaj kolku god toa tesko bilo, probaj da stanes.Ke probuvas poveke pati ,no ke se ispravuvas se poveke i poveke.Za zal drug nacin nema ![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Фала Rushka
![]() |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Ja imas mojata podrska .....
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Можеш да ја победиш секоја болка ,тага ,и секој свој страв...
само ако одлучиш...во ...главата... да биде така...................
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
"Ништо не е вечно на Земјата, како што не е вечно ниту на небото! Дури и ѕвездите стареат, се распаѓаат и умираат!" - Carl Sagan Изменето од james dean - 05.Април.2008 во 21:57 |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
"....животот може да се напушти главно на 3 начини - болест, несреќа и старост. Ниту еден од нив не е многу забавен, така што постои голема веројатност да умрете во неудобност, па дури и во болка" - Хенри Бренан Звучи многу морбидно, но мора добро да го знаеме ова и да бидеме спремни дека еден ден ќе мора да се соочиме со тоа, лице во лице! (и да покажеме заби)! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |