|
Како да се надминат болката и тагата |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 55> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovaa pa ...Lenin ne go zaboravi uste...sto ima poubavo od toa da imas na kogo da mu se ligavis i da te tesi gali i na kraj da ti dade
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A...ako i pokraj toa-sepak te otkachi????A?
nema da si duplo tazen??? Poslew...mi Lenin,..ni rudnik ne te spasuva Изменето од mamma - 04.Април.2008 во 11:35 |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako e ljubovna bolka, se leci samo vo tuga pregratka koja se podrazbira deka nema da bide vistinskata, no ke se najde vo toj vakumski prostor, dodeka ne se najde bolje lepse i pametnije...po moe iskustvo(a golemo e, eeeee, a be ogromno ), slednata sekogas e podobra od prethodnata i duri si se potsmevam kako sum mozel da gubam tolku vreme na nekoja sto ne zasluzuva kako na azdisano i sito dete koga mu butas so slia da jade, ke te opcue i ke bega od tebe , pa normalno
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Работа да...ама сега за мојава болка ...ринтање не помага...
нее можно......само ќе треба малку повеќе време да помине...
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Blashka moja,....zivotot e ubav.....
tvojata bolka ne e vrzana so umot lezi,...ke mine |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
До сега "чувал господ" не сум имала болка врзана со умот.....
од сега натаму незнам.......лежам....ама не поминува лесно...
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
После се ми доаѓа да врескам, да кршам се околу мене, да плачам како мало детенце, ама не знам дали тоа би бил начинот да истерам се од себе, дали е тоа начинот да го ублажам ова грдо чувство.
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
eurydice
Сениор Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so muzika
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne e toa nacin da go nadmines toa grdo cuvstvo.....isplaci se ....i probaj kolku god toa tesko bilo, probaj da stanes.Ke probuvas poveke pati ,no ke se ispravuvas se poveke i poveke.Za zal drug nacin nema |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фала Rushka пробувам да станам, и јас таман бев на патот за станување и добив уште еден удар... Ама ќе помине, ќе се исправам и јас, само ми треба време
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja imas mojata podrska .....
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можеш да ја победиш секоја болка ,тага ,и секој свој страв...
само ако одлучиш...во ...главата... да биде така...................
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Ништо не е вечно на Земјата, како што не е вечно ниту на небото! Дури и ѕвездите стареат, се распаѓаат и умираат!" - Carl Sagan Изменето од james dean - 05.Април.2008 во 21:57 |
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"....животот може да се напушти главно на 3 начини - болест, несреќа и старост. Ниту еден од нив не е многу забавен, така што постои голема веројатност да умрете во неудобност, па дури и во болка" - Хенри Бренан Звучи многу морбидно, но мора добро да го знаеме ова и да бидеме спремни дека еден ден ќе мора да се соочиме со тоа, лице во лице! (и да покажеме заби)! |
|
Внеси реплика | страница <1 2021222324 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |