|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 320321322323324 717> |
Автор | |
Hero
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 427 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DOBRO UTRO, PRIJATEN DEN NA SITE...
|
|
Hero
Vozduhot e brat, sestra e vodata. Zemjata e majka, Sonceto e tatko. |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...neshto sme vo rascekor... spolaj ti sega ke se osvezam... cel den mi beshe 1000 zoshto...1000 zatoa.... |
|
BarbB
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 149 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пријатен ден на сите...јас сум малку повеќе разочаранa од нато самитот и глупостите, деновиве со тоа бев преокупирана (не знам зошто)
бидете ведри позитивни расположени како што се секогаш, еве од мене топло чоколадо...јас сум по чоколадите |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Повелете одберете- и за диеталците и за оние кои тоа не се Гушки за сите |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
оваа во средина...дора бакојани....лошотија...
што ја нагрдел толку господ.......
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DOBRO UTRO NA CEL SVEEEEEEEEEEET ... OSVEN NA GRCHISTATA ... DORA BAKOJANI ILI PANDORA BABAJANOVSKA TREBA DA PREGOVARA SO TACHI ... A TOJ MALKU E NEZGODEN ... MOZE DA JA FATI ZA "VRATOT" ... Изменето од marco_antony - 04.Април.2008 во 07:31 |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EVE SEGA SE VESELI PANDORA ... JA OTVORILA PANDORINATA KUTIJA I SE DOTERALA ... NOSOT OD LAZENJE I PORASNAL ... I JA PEE PESNATA ... DENES NAD BJRM SE RADJA ... НОВО БЈРМ БЈРМ БЈРМ ... БРЈМОВЦИТЕ СЕ БОРАТ, ЗА БЈРМОВСКИТЕ ПРАВДИНИ ... БУШ-БУШ-БУШМАНИТЕ ГИ ПОБЕДИВМЕ ... И СЕГА НЕКА ИДАТ БРЈМОВЦИТЕ НА НАШЕ МОРЕЕЕЕ ... Изменето од marco_antony - 04.Април.2008 во 07:53 |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MILOSEVSKI NEMA STO DA POKAZI .... ZA GREV E ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro utro!
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро утро Зезната ... имај прекрасен деееееееен !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
sunlight_sa
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro utro na site!!!
|
|
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДОБРО УТРО СОНЧЕВО ДЕВОЈЧЕ ... МНОГУ ВКУСНОООООООООО .... МММММ.. |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MARCE, SRCKO, KOLKU TE IZNERVIRALA TEBE OVAA TIPKAVA SO NOZEVE....CCC...MAJMUNKA EDNA....
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЛЕЛЕ МАРКОООО...И ТЕБЕ ЛИ ТЕ ИЗНЕРВИРАА.АКО...ЌЕ ВИДАТ ТИЕ СО КОГО СЕ ЧЕПКААТ...МОРЕ...СЕГА КОГА ЌЕ МУ СЕ ЗАСУЧИ БУШМАНОН!...МИСЛЕШЕ НИЕ КЕ СЕ ЗАСУЧИМЕ?....НЕЕЕЕЕ...НИЕ СМЕ ДОООООБРИ СОСЕДИ читај бело робје по нивните конфекции и фабричиња,ама ако,мора да шириме добрососедски односи...ТАКВИ СМЕ СИ НИЕ....ИМАМЕ ЛООООООООШИ ИНСПЕКЦИСКИ СЛУЖБИ КОИ ИМ ЈАВУВААТ НА ГРЧИЊАТА КОГА ИДЕ ИНСПЕКЦИЈА ДА ГИ ИСПУШТАТ НЕПРИЈАВЕНИТЕ(2ОО ВРАБОТЕНИ)...ДОБРИ СМЕ СИ...ШО ДА ПРАЈМЕ
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Внеси реплика | страница <1 320321322323324 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |