![]() |
|
Ве навредува ли вистината? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 30> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vistinata e destruktivna, a lagata e kreativna
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
а бе ме вреѓа ли.....најбитно ми е како ќе ми биде презентирана..
![]() ама подобро и најлоша презентација на вистината, отколку добро спакувана лага... ![]() Изменето од Lilija7 - 02.Април.2008 во 13:34 |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
ja sakam vistinata!!!
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
НЕ
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Me vrega zosto toa znaci deka treba da popravam nesto kaj sebe sto e istovremeno najtesko
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Полесно било...вистината да ја удриш во лице...
![]() отколку да ја погледнеш во лице......
![]() |
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
kolku i da boli podobra e,ne e ubavo da se zivee vo svetot na iluzijata...
|
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
NE,NO MNOGU TESKO MI PAGA...BIDEJKI ZNAM DEKA E VISTINA
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
iva_hot69 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 204 |
ne,voopsto.....zatoa sto sekogas go percepiram nestoto kako sto mene mi odgovara,pa zatoa ne patam od vistinata
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
.....БИДИ СИ ЗА СЕКОЈ СЛУЧАЈ СПРЕМНА НА ИЗНЕНАДУВАЊА!ПАМЕТИ МИ ГО ЗБОРОТ И СЕТИ СЕ АКО МОЖЕШ!!! |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Вреѓа-не вреѓа, треба човек да се соочи со вистината.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
lpartik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 402 |
СООЧУВАЊЕТО СО ВИСТИНАТА КОГА Е НЕПРИЈАТНА,СЕКОГАШ Е БОЛНО,НО НЕ МОЖЕ ВЕЧНО ДА СЕ ЖИВЕЕ ВО ИМАГИНАРЕН СВЕТ. КОГА-ТОГАШ ЧОВЕК МОРА ДА СЕ СООЧИ СО ВИСТИНАТА И ДА ГИ ПРИФАТИ РАБОТИТЕ ОНАКВИ КАКВИ ШТО СЕ, А НЕ ОНАКВИ КАКВИ БИ САКАЛ ДА БИДАТ.
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
vistinata .... e kitka sarena ![]() Изменето од filmadzijka - 05.Април.2008 во 23:43 |
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
E draga moja ,toa malku potesko!!!!!!
|
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |