|
Како да се надминат болката и тагата |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 55> |
Автор | ||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
форумскава дружба Е мала утеха за неиздржливите моменти !!! |
||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И МЕНЕ ИСТО! ОДГОВОРОТ Е ВО НАУКАТА! |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да, мала е, се согласувам, и така и ја опишав, како една од можните начини....
Но, понекогаш, макар и на форум, верувам човек може да се сретне со лица кои може да му го променат животот, да го научат на нешто, да открие нови хоризонти... Сепак реков како еден мал начин за привремен заборав, но сепак, не се знае што ќе произлезе од тоа. |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
al_pachino
Сениор Регистриран: 02.Април.2008 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 289 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
covek uci dodeka e ziv
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Апсолутно....
|
||
|
||
al_pachino
Сениор Регистриран: 02.Април.2008 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 289 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
romanticno ... ponekogas ima i takvi migovi na forumov .... samo sto covek treba da gi razaznae
|
||
al_pachino
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i sekako , da e najde soodvetnata osoba ....
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па сега, иако тешко, во принцип верувам дека и на ваков начин може да се пронајде доверлив пријател/пријателка кој веројатно минал низ сличен кризен период, доживеал слична загуба па може да се создаде убава атмосфера и дружба вон форумот. Затоа сме луѓе. Јасно, не има секакви, но верувам дека оние со слични потреби лесно ќе си се пронајдат, а болката е полесна кога ќе се сподели со некого.
|
||
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас не споменав никаква филозофија, следење некаков правец и слично. Едноставно-разглабаме (научно потврдени) начини |
||
|
||
al_pachino
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a rekov deka ne sum tip za filozofija .... ne mi lezi ...
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Епа ајде, предложи и ти некој начин за олеснување на болката и тагата...
|
||
|
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DA vo pravo si,bolkata mi dava za pravo da go pravam toa sto mozam,da crtam, pisuvam i pravam strasna selekcija so kogo razgovaram ili se druzam.Ne go pravam toa svesno ednostavno begam od tie ludje sto me zamaraat, sto se polni so negativna energija. |
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На добар пат сте. (патем, видов и некои ваши слики кај Уметност и култура, секоја ви чест)
|
||
|
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Blagodaram, se drzam nekako.I rabotam ,mnogu rabotam nekogas po12 casa.Od site razgovori sto sum gi vodela so prijatelite nisto ne mi pomogna, vo pravo ste koga velite podobro e da se molci nekogas otkolku da se kaze bilo sto .Gi pomnam samo zborovite na edna babicka "cuvaj kerko umot" i stalno koga mi e tesko ke se setam na nea. |
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
Внеси реплика | страница <1 1819202122 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |