![]() |
|
Што сакаат машките кај девојките? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 17> |
Автор | |
annika ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a ovie maskive sigurni se deka sakat pametna
![]() ![]() Изменето од annika - 02.Април.2008 во 11:39 |
|
![]() |
|
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
ubavi dlanki,kafeni krupni oci, nasmevka,eleganicja....toa jas sakam ;)
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Mini suknjica i vednas mi doaga misla da go piknam nosot megu catalcinjata lizi, lizi, lizi...a ?...dobro de malku zabegav...sreka sto pocnaa da se butaat u farmerki inaku do sega ke me zatvorea
|
|
![]() |
|
Goddes of Chaos ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
I oni sami ne znaat
![]() |
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
![]() |
|
zlatno srcence5 ![]() Група ![]() Регистриран: 30.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 46 |
Pa sakaat da izgleda top,da bide mn ubava,dolgi noze,golemi gradi i kaj nea se da bide naj naj naj...
![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
hahahaha sho e ova sho go opisha? barbika??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
taka nekako ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
forester 0111 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 13.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 13 |
cokoladna .................................................................................mislam deka ja pronajdov ........................ dora bakojani ..............karla del ponte .....................
dolgi kosi kratok um harizmaticna , topla vo dusa , meka na zbor , mila za srce , potcineta na sekoj plan , idealna , |
|
ANASTASOSKI
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Епа жените се корисни, на пр.
![]() ![]() ![]() Изменето од Drlja - 04.Април.2008 во 14:02 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
мене како што ми имаат кажано многу машки,... во онака муабет....
![]() ![]() а изгледот,... па нормално никој нема да сака некоја запуштена која во живот не фанала млеко за чистење лице,... или која косата не ја мие по 5дена,..... значи сепак девојката да изгледа средена ![]() а мојов принц,... ми го негираше тоа дека машките сакале провокативно облечени девојки,... ми рече,... да сакаме,... ама само за забава,.... ![]() |
|
![]() |
|
Goddes of Chaos ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Tvojov princ lazliv da ne e
![]() ![]() |
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
епа тоа не знам,....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
se soglasuvam so biserna,ima maski,koi sto ne sakaat takvi razgoleni devojki(rastureni)i da gi sakaat gi sakaat samo za edna ve4er da se razbereme,a takvite popristojnite si gi 4uvaat karj sebe hahahah
![]() |
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
е зш да нема ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |