|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 316317318319320 525> |
Автор | |
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za gola kolena i tvoja oka dva
ja dachu sve sto nisam nikom nikada za meni stvorena po meni kroena pa sve u svemu devojka iznad proseka! |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
POKLANJAM TI STIH Poklanjam ti stih, ljubav i sreca se ne poklanja, ljubav mora biti obostrana, a sreca je jedna u 365 dana, Ne mogu ti pokloniti sebe, i ako stalno mislim na tebe, nismo stvari da se poklanjamo.., Bicu ti prijatelj u dobru i zlu nisi sam za tebe sam uvek tu! |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Closing time
one last call for alcohol so finish your whiskey or beer closing time you don't have to go home but you can't stay here |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I wonder how we can survive
This romance But in the end if I'm with you I'll take the chance |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dolga e nokjta! Niz pendzereto sino,nazirna svetlo mese4inata sveti i so sebe ja nosi vrelinata na nokta na magijata sto talka niz temniot mrak. Gi zatvaram umornite oci i baram son, no pronaogam nemir pronaogam senka,poto4no lazen lik na 4ovek,pronaogam sver koj talka niz mrakot i so sebe ja nosi kako senka tagata i okolu sebe se zaviva vo crno Se prasuvam,zosto jas trebase da te pronajdam tebe zosto bas ti koj... za mene bese se bleskava svetlina, pateka na vecna ljubov morase da me pretvoris vo senka vo zaboraven i izbleden lik od za mene realen, no za tebe ne realen svet.... ....................... I eve seuste sedam i go slusam srceto kako nemirno cuka. Ja gledam i 4ustvuvam mese4evata svetlina kako saka da prodre dlaboko vo mojata dusa da navleze vo moeto srce i da ja is4isti pepelta od plamenot koj go zapali ti vo mene. Koga zgasna toj kako da zgasna i najubavata ptica vo rajot i se veseli demonot na tagata koj me zarobi vo magepsan krug' vo koj te pronaogam samo tebe, no ne kako 4ovek tuku kako sver.... ............................. I dodeka go krades mojot son jas 4ustvuvam potreba da ja dopram mese4evata svetlina, no nemam sila ja gubam,4ustvuvam. A, tokmu vo taa svetlina sakam da go pronajdam ona sto e skrieno dlaboko vo mene da go vratam zivotot vo moite o4i izmoreni od bolka, a potoa da potonamm vo son i tamu da te pronajdamm tebe kako 4ovek koj znae da ljubi, a ne kako sver-rob na temnata strana li4nost bez dusa i telo.... ......................... I eve poleka mrakot se roni, svetlinata se gubi is4eznuva zaedno so magijata na nokjta i so sebe te nosi tebe, te krie dlaboko vo sebe i povtorno ke te vrati, znam, nokva vo mojot son.... Изменето од ZeZnAtA - 02.Април.2008 во 18:52 |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
You tell me that you need me
Then you go and cut me down, but wait You tell me that you're sorry Didn't think I'd turn around, and say... It's too late to apologize, it's too late I said it's too late to apologize, it's too late |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Било би лепо кад би се срели
можда би исту сречу хтели
незнам дали си сречан или се кајеш
јер све имам у животу, само ми ти недостајеш......
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bez tebe jedini moj
za kog cu zivjeti
za koga umreti
bez tebe nestace sunca
druge cu moliti
za malo ljubavi
bez tebe..........
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... u take my breath away...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sećam se...sećam se ja..naših prvih pogleda, osmeha i dodira"...
|
|
|
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zovem da ti cujem glas
da te potsetim na nas da te pitam kako si sto je novo ljubavi! |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Između moje moći da kažem
i tvoje da čuješ, stanuje sam đavo. |
|
|
|
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I'll be there when the world is coming down upon her When she's scared, I'll be there Fighting in her corner I'll be there when the world is closing to surround her In the air as she falls with my arms around her Holding on I'm looking out for Her thin skin Because she's everything and I don't think she knows |
|
Внеси реплика | страница <1 316317318319320 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |