|
Светските Лидери со Знакот на Ѓаволот |
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Автор | ||
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 740 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A zarem nekogas znael
A be da ne znaete toj Evreinot premierot bivsi kaj e , sto se slucilo so nego............ mu go zaboraviv imeto, eden debel od dvaj se krecese! E nego Bush trebese voda da mu nosi, on bese epten faten vo oro so satanata. |
||
ISLAM VJERA ISTINE
|
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тој Ѓоре Грмушков е толку неписмен шо ако го прашаат што значи тоа шо го прави со раката нема да знае баш да објасни . Видел на некој ТВ канал како млади луѓе нешто покажуваат со рака и колку да биде во тренд , не за друго .
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
Nikki
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 259 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne mi e jasno sto e so kulite sto padnaa
Dialektika ** na A1 ima jasni pretpostavki i dokazi deka nemalo napad od Alkaeda No Bus i Negovite gi srusile so bombi vo podrumite Toe e epten Golemo Zlo, da ubivas Luge Sam da si gi ubivas tvoite luge Ja nikogas ne veruvav deka Alkaeda gi butna zgradite Mozese USA i druga laga da napravi za da napadne na Avganistan i Irak i Iran, bez da rusi golemi kuli vo New York Toa so kulite mi e nesto epten zamrseno |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па доликува ли на еден светски лидер да прави таков гест за да биде во тренд? Дури и да е така, само ја покажува својата неинтелигенција.
Освен тоа, некаде веќе сме зборувале за неговото членство во “Skulls and Bones" така да гестов дури и му прилега. Зар неговите недела не ви сведочат за тоа? |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bush bi gi ubil i negovite cerki za pari........... A be proklet covek e on, neka idi u nepovrat. Изменето од muhadzir - 03.Април.2008 во 00:21 |
||
ISLAM VJERA ISTINE
|
||
Padisah
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 393 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne zanam dali znaet za ovaa
deka napadite na kulite
gi izmislile odnosno napravile samite zamislite ubivaat svoi nevini luge zosto
za da imaaat (pasos) dozvola za da vo svetot kade sakat vo bilo koja drazava da vleguvaat okupirat .....i da nosat sekakvi bogatsva za svojata drzava ili toa e nacin za da se bogati nivnata zemja (posledniot primer irak za nafta)
za avionite e konstatirano deka se raketi a potoa so vnatresno postaveni bombi kulite bile unisteni
http://www.youtube.com/watch?v=wbCcb6NV8Io&feature=related tajnata za najgolemiot svetski zagovor za kulite 11 septemvri
Изменето од Padisah - 03.Април.2008 во 01:04 |
||
Sultan Ulü-l Ebsar
T.Han B.Osman bin lahavle Daimi Muzaffer Dünya Fatihi Haşmetli ve Ulu Sultan |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова за кулите ви е убаво објаснето во документарецот 9/11. Вреди да го погледате. Многу докази за тоа како кулите се претходно минирани, потоа т.н. “ефект на палачинка“ кој настанува при рушењето и кој се случува само при планирана експолозија, потоа “непостоечките“ патници од летот, па имате за последователниот напад врз Ирак....се така убаво спакувано.
Го имам ЦД-то некаде...но лесно се доаѓа до него, во секоја цедетека. |
||
|
||
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bratce toa e javna tajna.............. ama koj im moze nesto, takov im e celokupniot upravuvacki aparat, ne e samo ne-delo na Bush, mnogu se takvi....... Se dodeka se pod kontrola na prokletine cionisti, od Amerika sekakvi ne-dela se ocekuva da pravi.
|
||
ISLAM VJERA ISTINE
|
||
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Steta sto jas go nemam......a i nemozam da go nabavam, ne sum momentalno u Makedonija |
||
ISLAM VJERA ISTINE
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Епа искрено, затоа и ми е мило што не не примија во НАТО. Грција несакајќи ни направи голема услуга
|
||
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ќе се обидеме некако |
||
|
||
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nemoze na Internet da se najde? Nekoj link da imas okolu toa?
|
||
ISLAM VJERA ISTINE
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Уф...ич не ме бидува за тоа. Не немам линк, имам ЦД а незнам начин како тоа да се постави или испрати како фајл
|
||
|
||
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nema veze....... jas sum berbat za taa rabota. Pod koe ime rece da se bara CD, i sigurna si deka go ima nasekade vo Makedonija po trafikite?? |
||
ISLAM VJERA ISTINE
|
||
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |