|
Одмор во Албанија |
Внеси реплика | страница <1 56789 24> |
Автор | |
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Баш летово бев во Албанија, во Валона поточно и многу убаво си поминав. Никаде не се наоѓа толку добра морска храна за толку ефтини пари, морето е прекрасно а градот е во развивање. Во однос на природа, не се споредува со Македонија, секаде само карпи за цело време додека бев таму имаше пожар на ридот над нас ама џабе нема што да гори за да се прошири, да дојдат тие кај нас ќе им зајдат очи од шуми и пејсажи. Инаку зборот ми беше дека хотелите се нови, но сепак немаат рутина на одржување, иако сите до еден беа полни, па едвај најдовме соба. Во гратчето нема нешто посебно за не знам каква забава (колку што видов и прошетав) ама не е лошо место за да се одмориш. Се на се, морето си го прави своето, леле колкави бранови имаше немате поим, лепота...
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
AK-47
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe Valona (Vlora) ne e gratce , gradot e pogolem i od Bitola , Kumanovo i drugi , eehehe
Gradot e mnogu ubav, mene mi se dopagja posebno, atmosferata e ista kako vo Grcija, ili vo sredozemnoto more. So mnogu palmi i sonce. Gledajte gi ovie fotki i uzivajte. Lepota http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=68223 |
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro da golem e gradot, jas ne go setav koj znae kolku ama od ona sto go vidov bese ok, inaku letovo bese golema susa i palmite izgledaa mnogu loso(zalam) plazite se super, pesocni kako sto sakam jas
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
zlatno srcence5
Група Регистриран: 30.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sum bila,ali mn se zadovolni sto bile vo Albanija
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne bi odela tamu
|
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sum bil, nema ni da odam.
|
|
|
|
Eliot
Нов член Регистриран: 04.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima dosta atraktivni mesta za turizam. Nezavisno od politikata.
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sea skoro bev do tamu patot e navistina katastrofa.....
se se gradi i e premnogu zagadena periferijata...mk vo sporedba so toa e kade kade poubava
potoa samo centarot na tirana e sreden i toa prekrasno,no podaleku od centar e katasrofa.......i vidov dosta lugje koi samo se karaat ili se tepaat na ulica.......duri vidov i edni dvajca starci koi se brkaa i se mavaa so kamenja.....bog da cuva Изменето од topsexy - 24.Април.2008 во 17:38 |
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас одамна ја меркам Албанија за одмор, ама моиве некако само фаци ми правеа кога ќе им ја спомнев . Сеа откако прочитав нешто повеќе тука уште повеќе сакам да одам таму. Ај ако соберам друштво (читај убедам), Албанија here I (we) come.
|
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Utre odam na 5 dena vo Albanija , prvo odime Drac , pa Kruja , Tirana , Elbasan i nazad Skopje.Pa ke vi kazam kako e i dali ubavo sum si pominala ako sakate normalno.Pa sreken mi pat.
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ej супер! Ти посакувам среќен и безбеден пат до таму, и луд и незаборавен престој кога ќе стигнеш . Нормално, кога ќе се вратиш ќе не избрифираш што-како-колку... .
|
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Obavezno milo. |
|
Zorge
Група Регистриран: 05.Мај.2008 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 78 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Albanija ima atraktivni turistichki mesta- kapaciteti koi kade,kade se podobri i imat pogolemi standardi nego nash*te. |
|
,,РАБОТАМ СПОРЕД ЛОГОРИТАМСКА ТАБЛИЦА,,
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SARANDA letovo definitivno odam bilo preubavo |
|
apce
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |