|
Како да се надмине разводот??? |
Внеси реплика | страница <1 56789 18> |
Автор | |
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cim imas decinja..ti si veke bogata licnost bibce |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
??????????????????????????????????????????????????????????????????? ...ne e moe da sudam...nitu sugeriram...samo ako treba da zaminesh pod kirija... so tri decinja...so mala plata... so sudenje za alimentacija... pa nedaj boze da treba da se delat decata... ne te plasham...razmisli do kade dosegaat moznostite... |
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...sve sum razglabala i site mozni situacii sum gi gledala od site mozni strani..............nemam ni namera da odam pod kirija starite negovi vo potpolnost me podrzuvaat(sto ne znaci deka moze da se smenat)i ako se razvedeme konecno on ke si odi a jas ostanuvam vo kukata zaradi dobroto na decata..........vo toa barem sme slozni i dvajcata............a za alimentacija kolku ke plaka tolku...............ama sepak e do dogovor........neli...............
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.............naj mil moj............pa zatoa se prijatelite.................sve sto e nasledno pravo za moite deca ke si go dobijat.....mene ne mi treba nisto si imam jas od moite stan..no za niv trojca treba da si gi obezbedi tatko im.............ne e mala rabota da imas tri sina na denesno vreme.................
Изменето од bibce - 02.Април.2008 во 16:06 |
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti si za mene heroj-zena...a jas ..ti vetuvam..prviot slucaj sto ke go zemam..(ako do togas ne se resi)..ke bide tvojot...retrogradno..ke ti isplati se...ne dzabe uste sega me vikaat ajkula
|
|
|
|
brigitte
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Milichka, znaes deka ja imas mojata neizmerna poddrska...znam deka ti e mnogu tesko i deka voopsto ne ti bese lesno da doneses resenie za prekin na brakot....i poradi decata i poradi sebe....svesna si i samata deka nema da bide lesno da se nadmine, no ti si silna i stabilna licnost i sigurna sum deka ke uspees da gi nadmines ovie teski momenti za tebe i za decata....isto taka znam deka posle ovaa agonija vo koja sto si minative 3 godini i sega, ke bides mnogu pomirna i ke ti olesni. Posveti se maksimalno na decata bidejki i niv ne im e lesno,posveti se na rabotata, pronajdi se sebesi, pravi nesto sto te ispolnuva...najdi novo hobi, na primer jas se zapisav na fakultet, a vremeto ke go napravi svoeto...ti si kvalitetna i pametna licnost i zasluzuvas ljubov, vnimanie i pocituvanje....seuste si mlada, zivotot e pred tebe sigurna sum deka vo idnina ke najdes covek koj ke te saka i pocituva, samo bidi silna i znaes kako vikaat toa sto ne te unistilo te pravi posilna. SO TEBE SUM,TE SAKAM!!!!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
........ШТО СЕ НЕМА ДА СЛУШНЕШ И ВИДИШ ПО СВЕТОВ..
Изменето од zagor - 03.Април.2008 во 11:22 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prijavi se u vojska
|
|
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ..............vo koja vojska be zbunet.pa nie nemame ni vojska..ako mislis na onaa platenata............. .ne fala.......... .pa koj ke mi gi cuva decata be?????
|
|
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....e toa ti e be zagorce..............sve ima na i po svetov.............
|
|
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..............................vi blagodaram na site........
|
|
iva_hot69
Сениор Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 204 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i sto bidna?do kade e rabotava?
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......... ГОТОВО!ТОЛКУ БЕШЕ..! |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |