![]() |
|
Љубов на прв поглед!!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 19> |
Автор | |
khaleefah ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Za tie sto navistina znaat sto sakaat eden pogled e dovolen!!!
![]() |
|
![]() |
|
belichka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
....mmmwaah......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
mene mi se sluci
samo ne znam dali i on nesto cuvstvuva sprema mene
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Nikogas ne mi se slucilo na prv pogled , posto ne nosam naocari a ne gledam bas, a na vtor moze!!!
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Ljubov na prv pogled hmm... mislam deka treba prvin da se zapoznaes, a ne da zaletas a ne ni go/ja znaes
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
не верувам во љубов на прв поглед....ако некој ментално не ме привлече, може да се гледаме колку сакам, ама љубов....
![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
може да се заебеш и да испадне педер!
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Љубов на прв поглед.
Нормално дека е можна, едноставно тоа е некоја хемија, некој необјаснив магнетизам што настанува како молња, експлозија-а незнаеш како настанала. Како неможе, дури, фатална може да биде. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
....ЕПА ДО ТОЛКУ АКО НЕ ГО ПРИМЕТИШ,ШТО ДА ТИ КАЖАМ...ТИ НЕМА СПАС..ДУШИЧКЕЕЕ... ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
не верувам дека нема да го приметам ја на машкост се лепам ко на мед....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ljubov baram samo so dvogled
|
|
![]() |
|
и со снајпер може
|
|
|
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
LJUBOV NA PRV POGLED HMMMM
![]() |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |