|
Универзитетот ФОН |
Внеси реплика | страница <12345 47> |
Автор | |||
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
xxl pa site znaeme deka ziveeme vo kapitalisticko vreme
i treba da ima privatni fakulteti
amo ne vakvi
i taa privatno ima nekakvi efekt
moj drugar e tamu i toj e Vonreden vo FON
i raboti 11 casa dnevno i ima sloboden den samo vo nedela
normalno i koga ima Ispiti
i dosega znaete sto pod 9 nema ocenka
paj kazi ti kade toj moze da uci ?
paj kazi ti utre koga ke zavrsi toj i na primer ti ako si na derzaven ?
koj ke se kvalifikuva podobro ? ti ili toj ?
|
|||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од xxll - 01.Април.2008 во 15:50 |
|||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
dito i ja vonreden fonist, i ja rabotam....se e do voljata, ako imas volja se ke ti uspee.......btw informatika anyone?
|
|||
Oko_okO
Нов член Регистриран: 01.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да малце се лефтерни на општо знаење, а од се најдобро им е тоа што уште во студии имаат можност да видат како е да се работи во областа која ја учат дека во тек на студии одат по фирми иодма го стекнуваат искуството. Всушност секој од нас да биде ставен на некое работно место во некоја фирма ќе научи да го работи тоа и без фон, само што фон им помага да дојдат до некој фирма. |
|||
CaVaLi
Група Регистриран: 21.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
од каде таа сигурност дека е шпекулација,да не сакаш и да ми наметнеш мислење,да ги почитувам државните фак ???,,,ај демантирај ме на тоа што го напишав,а мислиш дека е шпекулација,,професорите на државни се цкекиња,не си полагал испит од 16 до 22 ч и тоа во недела?,,не те малтретирал никој за оцена?,,секогаш коа ке имаш потреба ти ги отвараат вратите ??? ај молим те |
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ма дај.......не знам дали да се смеам на ова или да плачам.......какви се тоа глупости да се полага од 16 до 22 па дури и во недела......ма дај не тропај од памет......и не ти наметнувам мисла да ги почитуваш државните факултети него ако барем малце трезвено размислуваш ти сам ќе ги почитуваш......и на крај.....нема нити еден студент досега што се пожалил да професор му ја затворил вратата......ја досега ретко сум бил на консултации но никогаш не сум бил вратен.....а и не сум слушнал некој да биде вратен......а од која причина да биде вратен.....??? |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
CaVaLi
Група Регистриран: 21.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
да бе да глупости,,дај ми демант а не да се вадиш на тоа дека лупетам без везе,предходната седмица полагав во недела,,коа ке ги дадат резултатите ти стаам линк,па ке праиме тогаш муабет во кој ден сум полагал,,вака нема ефект,само ми се контрираш и ништо друго
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не контрирам јас ништо.....Јас студирам на државен факултет скоро цели 4 години(оваа ми е последна,уште 2 месеци)и досега нити еднаш не се случило да има закажано испит/колоквиум во недела а камоли да се полага тогаш а кога веќе спомена дека сте полагале во недела тоа сигурно било колоквиум........друго......доколку не ви одговара да полагате во недела вие студентите доколку сте единствени можете да побарате истиот да се одложи,барем тоа да направите и сигурен сум дека колоквиумот ќе биде одложен.....што лично ние (јас и мои колеги,колешки) сме побарале повеќе пати и секогаш имало одложување односно преместување на датумот на одржување на колоквиумот што сигурен сум дека такви ингеренции немаат студентите од приватните факултети.....така да....нема да речам во целост но во голем процент грешиш и ти си тој што контрира.....
|
|||
|
|||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
se gleda na milioner kolku se pametni tie od FON
imam prochitano oglasi za rabota vo koi se naglasuva deka se baraat lugje so diplomi iskluchivo od drzaven univerzitet.epa sega...ova kazuva mnogu... |
|||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i jas sum videl oglasi od kade licno ne primat studenti od FOn
a za evropski ne znam kako odi tamu vo fon mi se site drugari i zatoa zboruvam
|
|||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
несреќен случај |
|||
|
|||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nema da im se sluchi, bidejki studentite na drzavnite fakulteti polagaat so znaenje a ne so pari! nesreken sluchaj be |
|||
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 740 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ispitno prasanje na FON:
Koja e najgolema reka vo Makedonija? 1) Vodno 2) Vardar 3) Treska I zamislete si covekot sto mi kazuvase, mnogu se mislel... tesko mnogu mu bilo, a jas samo sto ne go pustiv od smeenje Изменето од muhadzir - 02.Април.2008 во 16:02 |
|||
ISLAM VJERA ISTINE
|
|||
Внеси реплика | страница <12345 47> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |