|
Со чиј благослов се случи 2001? |
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Автор | |
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cudno, site okolu nego padnale a toj sega catira..
|
|
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|
kaplar
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 23.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 68 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тешко на онаа држава каде капларите даваат краток осврт на и за настните. Па каде е аналитичарите, стратезите, воините?????????[QUOTE=JASEN]еј kaplar
смири ги хормоните. Јас имам татако и мајка- значи не сум копиле. Доколку фрустрацијата те мачи немој да ја лечиш со поганости упатени кон други. Ти си некаде во подрумските простории а јас сум повторно во мисија. Ме чудиш покрај мајка и татко да не те научиле дека оваа земја се вика Македонија а не БЈРМ ја можда сум у подрум али за разлика од тебе десет спрата подземја се тешам. Каде беше денеска испадна ли пред собрание Изменето од moira - 31.Март.2008 во 20:07 |
|
Келнер, донеси ја вратата, сакам да си одам!
|
|
VIZANTEL
Сениор Регистриран: 27.Август.2007 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 164 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj toa tamu pee?
|
|
,,UNUS TESTIS, NULUS TESTIS,,
|
|
nedopirliviot
Сениор Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Боже чувај не, од злото домашно. |
|
MLEKCE
Сениор Регистриран: 05.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaplar одкако дискреционо ги измами борците и на советодавникот му призна дека никогаш не си бил повеќе од обичен полицаец- а не генерал нешто те нема. А, борците покрај уверенијата кај нас гибарат и парите кои си им ги ветил.
Неззрелоста ли те натера на тоа? Зар тоа се вика достоинство? Што на ова во МВР кажува помошникот на министерката за квалитет на работаташ Сипро Јовановски? Ме чуди зошто не поведат постапка против тебе? Зошто го рушиш угледот на припадноците на МВР и на МО? За што се замислуваш самиот себе? Дај сокриј се. Кажи што имаш работено со пк мајорот на Шапка во2001? |
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VRZ OSNOVA NA OVA:Поранешниот премиер и лидер на ВМРО-ДПМНЕ рекол дека Македонија не излегла од политичката криза од 2001 година, бидејќи сеуште опстојуваат двата основни проблеми - оној со Грција за името и оној со албанските барања во Македонија. Георгиевски дополнил дека овие избори даваат основа за нов список од барања на албанското малцинство, нешто што може да доведе “дури до постепено растурање на македонската државност“.
“Може да се каже дека овие избори се почетокот на една нова државна криза за Македонија“, рекол Љубчо Георгиевсi koj bese togas na vlast,SEKAVANJATA NI SE SEUTE SVEZI NEBESE TOA PRED 100 GODINI PA DA NEMA DOKAZI ILI PAK DA NE SME VO SOSTOJBA DA GO ZABORAVIME TOA SCENARIO,g-ne ljuBco |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tipicno poltronsko i oportunisticko odnesuvanje na " dokazan " clen i patriot na edno nacionalno politicko dvizenje ... a do vcera negovata fotografija zavzemase centralno mesto vo salonot od tvojot stan ili kuca ... i mene li mi zboruvas za avatarot ? ..... jaden si ....
Изменето од miroslav_g8 - 03.Јуни.2008 во 17:44 |
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne e on glup, ovoj govor e naracka, on bese vrata za vlez na tatarskata propaganda vo Makedonija, megutoa ne im uspea.
I zatoa si go vratija doma jokerot. Kaj sto kako sto mi rekoja edni Bugarcinja imal hotel na moreto. Taka da stavovite na Ljupco se obid na zaplasuvanje od strana na tatarite. |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tipicno plaknenje na svojot mozok ... kako toa ne im uspea ? ... im uspea i toa mnogu dobro ... so potpis se otkazavme od Makedonskoto naselenie vo Pirinskiot del ..... uspeh i toa neviden .... i so pomos na sevkupnoto clenstvo na taa partija ....
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
potpis koj sega na manijakot karakacanov mu dava za pravo da pecati i prezentira knigi nasekade niz evropa a nie jadnite ne smeeme nitu da pomislime za opovrgnuvanje na tie izmislici ... neka javno kaze nekoj od vladata dali smee ? ... osven na nacionalno nivo .... A1 , telma , sitel , sutel i slicni " mediumi " ..... zalosno
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a 2001 nastana so blagoslov na istite koi kako prvo mu nalozija na tupurkovski da go priznae tajvan , i istite koi sega vrsat pritisok za priznavanje na kosovo .... a srbite sigurno ne se tie ... nitu rusite ... koj li ce e MME ????
|
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај нека се јави некој до санаториумот во Скопје што се наоѓа и нека резервира едно место за Георгиевски....
Да пробаме, втора мајка да видиме дали ќе му биде подобро.. Изменето од Vladimir88 - 03.Јуни.2008 во 18:00 |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за ВИП или полупансионска ко за обичен смртник?
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za georgieski e kolaj rabota ..... so pravime so tie sto kako slepci go sledea nasekade i sekogas ... pa duri i se krstea vo nego i negovite vetuvanja za pedikiranje na orli i razni pticurini ? ... sva sreca se pojavi pticjiot grip .....
|
|
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |