IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Задоволство или разочарување
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Задоволство или разочарување

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 12>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 17:20
Mene pa taka zenski mi praat
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 18:53
Originally posted by mamma mamma напиша:

Dali ste srekni vo zivotot?-Може да се каже да.
Dali mislite deka ste ja postignale celta vo zivotot?-Далеку сум од ова. Сакам да завршам 2 факултети (од по 3 год.) во рок од максимум 7 години.
Kolku ste zadovolni od mestoto (nivoto)na koe se naodjate vo opstestvoto?-Во ред е.
Stanuvate li nautro velejki si :Jas sum sreken i zadovolen covek?-Иако прво што правам е разгледувам што се треба денес да расчистам, иако за многумина јас сум воркохолик, сепак сум задоволна што ете некој обврски чекаат само на мене, што значи потребна сум.
Ili pak......luti ste na celiot svet,sakate da ste  negde na nekoe drugo mesto,ne vi odi vo zivotot,rabotata..ljubovta..razocarani ste od se.... -Ретко кога сум разочарана. Сватив дека сум човек кој зависи само од работата, а приватноста му е мала и премногу добро знам да ја скријам. Сепак сум среќна.

Изменето од blueprayer - 01.Април.2008 во 18:54
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 21:19
Se iseres ubavo, toa e zadovolstvo, no !...nema wc hartija !...ete ti razocaruvanje... no !...ti si snaodliv i kako pingvin stigas do prviot " Spic " i zavrsuvas rabota i na gzot ti se ispecatile nejasni bukvi so nekakva sodrzina od odlukite vo sobranie...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 21:20
затоа земи си Коха подобро ти е
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 21:35
Ili ispoteno kece ke sluzi kako vlazna maramica sto poise ke upiva
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 21:36
ако косел нива пред тоа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 21:44
смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 21:53
пази на опинците
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 22:44
Od kaj znaese deka sum opincar ?
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 22:59
намигнување...ona sve znae....

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 23:01
A u horoskop sum seljak, a podznak nevaspitan
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2008 во 01:12
Nemoj taka sea...тага

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2008 во 01:13
ја сум водна мува
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 22:22
znam deka ova e malku podolgo ama vredi da se prochita:

Do you think you help people because you are in love with them? Well, I've got news for you. You are never in love with anyone. You're only in love with your prejudiced and hopeful idea of that person. Take a minute to think about that: You are never in love with anyone, you're in love with your prejudiced idea of that person. Isn't that how you fall out of love? Your idea changes, doesn't it? "How could you let me down when I trusted you so much?" you say to someone. Did you really trust them? You never trusted anyone. Come off it! That's part of society's brainwashing. You never trust anyone. You only trust your judgment about that person. So what are you complaining about? The fact is that you don't like to say, "My judgment was lousy." That's not very flattering to you, is it? So you prefer to say, "How could you have let me down?"

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.