IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-5
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-5

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 655656657658659 1553>
Автор
Порака
Irenica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Регистриран: 20.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 2899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 22:24
luda zena
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 22:24
.....koj lud... ....ima takvi...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 22:25
Kade? Tuka? Ma neeeeeeeeeee
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 22:27
Originally posted by moira moira напиша:

.....podobro zadovolstva da pruzas nego alista...

ova mu doaga isto kako ona, podobro da padnes od avion otkolku vo septicka jamaгазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 22:29
...aaaaaaa, neeeeeeeee..... ...no way....
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 22:31
mene mi fale daskaтагатагатагатага
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 22:33
....sto ke ti e daska...zemi skii i stap.... ...od drugar ti kazanova...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 22:36
A guska ti fali?
Jas gi imam vo izobilie
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 22:37
i Gushka mi faleголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

a ne, na Kazanova ne mu zimam nisto, osobeno ne stapot...od kaj znaes, moze ke mu se najde...Moze drugarka mu Desanka Shakich ke dojde po nego, posle koj ziv ke se raspravaтрепкањетрепкањетрепкањетрепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 22:40
Desanka e brliva devojka
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 22:48
so Desanka nikogas ne se znae...ama barem e fer...sekogas koga e vo nevolja covek, taa vednas mu pomagaгазење%20од%20смеење
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 22:50
Eve nesto za mazite sto se ekonomisti ili pak sto ke bidat ekonomistiголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Маркетинг од прва
1. Здогледуваш згодна девојка на забава. Одиш до нејзе и и' велиш:"Многу сум богат. Омажи се за мене!" Тоа е директен маркетинг.
2. На забавa си со еден куп пријатели и гледаш згодна девојка. Еден од твоите пријатели оди кај неа и покажувајќи кон тебе и вели: "Тој е многу богат. Омажи се за него!" Тоа е рекламирање.

3. Здогледуваш згодна девојка на забава. Одиш кај нејзи и го добиваш нејзиниот телефонски број. Следниот ден и се јавуваш и велиш: "Здраво, јас сум многу богат. Омажи се за мене." Тоа е телемаркетинг.

4. На забава си и наоѓаш згодна девојка. Стануваш, ја местиш вратоврска, одиш кај неа и' ставаш пијалак и' ја отвораш врата од автомобилот. Ја подигаш чантата откако ќе и' падне и' понудуваш да ја однесеш до дома и потоа и' велиш:"Инаку, колку да знаеш, јас сум богат. Ќе се омажиш ли за мене?" Тоа се односи со јавност.

5. На забава си и здогледуваш прекрасна девојка. Таа ти приоѓа и ти вели: "Ти си многу богат! Може ли да се омажиш за мене?," Тоа е препознавање на бренд.

6. Здогледуваш згодна девојка на забава. И се приближуваш и и' велиш: "Многу сум богат. Омажи се за мене!" Таа те гледа и ти врзува шамар. - Тоа е Фидбек од потрошувачите.

7. И се приближуваш на згодна девојка на забава и и' велиш: "Многу сум богат. Омажи се за мене!" По ова таа те запознава со сопругот. Тоа е разлика помеѓу понуда и побарувачка.

8. Ја наоѓаш најубавата девојка на забавата. Одиш до нејзе и пред да речеш било што, друг човек доаѓа и и' вели: "Многу сум богат. Омажи се за мене!" по што таа заминува со него. Тоа е кога конк*рентите ќе ти одземат од твојот дел од пазарот.

9. Здогледуваш згодна девојка на забава и пред да и' речеш: "Многу сум богат. Омажи се за мене!" пристигнува жена ти. Тоа е забрана за влез на нови пазари.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 22:53
....ova blacky da go procita....
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 23:03
toj e ekonomist?изненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадување
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 655656657658659 1553>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,469 секунди.