![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 655656657658659 1553> |
Автор | |
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
.....koj lud...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Kade?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
ova mu doaga isto kako ona, podobro da padnes od avion otkolku vo septicka jama ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...aaaaaaa, neeeeeeeee.....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
mene mi fale daska
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
....sto ke ti e daska...zemi skii i stap....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
A guska ti fali?
![]() Jas gi imam vo izobilie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
i Gushka mi fale
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ne, na Kazanova ne mu zimam nisto, osobeno ne stapot...od kaj znaes, moze ke mu se najde...Moze drugarka mu Desanka Shakich ke dojde po nego, posle koj ziv ke se rasprava ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Desanka e brliva devojka
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
so Desanka nikogas ne se znae...ama barem e fer...sekogas koga e vo nevolja covek, taa vednas mu pomaga
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Eve nesto za mazite sto se ekonomisti ili pak sto ke bidat ekonomisti
![]() ![]() ![]() ![]() Маркетинг од прва 1. Здогледуваш згодна девојка на забава. Одиш до нејзе и и' велиш:"Многу сум богат. Омажи се за мене!" Тоа е директен маркетинг. 2. На забавa си со еден куп пријатели и гледаш згодна девојка. Еден од твоите пријатели оди кај неа и покажувајќи кон тебе и вели: "Тој е многу богат. Омажи се за него!" Тоа е рекламирање. ![]() 3. Здогледуваш згодна девојка на забава. Одиш кај нејзи и го добиваш нејзиниот телефонски број. Следниот ден и се јавуваш и велиш: "Здраво, јас сум многу богат. Омажи се за мене." Тоа е телемаркетинг. 4. На забава си и наоѓаш згодна девојка. Стануваш, ја местиш вратоврска, одиш кај неа и' ставаш пијалак и' ја отвораш врата од автомобилот. Ја подигаш чантата откако ќе и' падне и' понудуваш да ја однесеш до дома и потоа и' велиш:"Инаку, колку да знаеш, јас сум богат. Ќе се омажиш ли за мене?" Тоа се односи со јавност. 5. На забава си и здогледуваш прекрасна девојка. Таа ти приоѓа и ти вели: "Ти си многу богат! Може ли да се омажиш за мене?," Тоа е препознавање на бренд. 6. Здогледуваш згодна девојка на забава. И се приближуваш и и' велиш: "Многу сум богат. Омажи се за мене!" Таа те гледа и ти врзува шамар. - Тоа е Фидбек од потрошувачите. 7. И се приближуваш на згодна девојка на забава и и' велиш: "Многу сум богат. Омажи се за мене!" По ова таа те запознава со сопругот. Тоа е разлика помеѓу понуда и побарувачка. 8. Ја наоѓаш најубавата девојка на забавата. Одиш до нејзе и пред да речеш било што, друг човек доаѓа и и' вели: "Многу сум богат. Омажи се за мене!" по што таа заминува со него. Тоа е кога конк*рентите ќе ти одземат од твојот дел од пазарот. 9. Здогледуваш згодна девојка на забава и пред да и' речеш: "Многу сум богат. Омажи се за мене!" пристигнува жена ти. Тоа е забрана за влез на нови пазари. |
|
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
toj e ekonomist?
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 655656657658659 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |