|
Gayometer |
Внеси реплика | страница <1 45678 9> |
Автор | |
that's me
Сениор Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aiii
O.OO% so li znace ova? |
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
После толку време, пак го решив тестот и пак истиот резултат го добив 36 % сум gay |
|
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
43% gay, ги сакам и двата пола...
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
36% gay
....Heteroseksualno opredelena devojka. Koja ponekogas se oblaka kako vistinski maz....gluposti.... |
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ИМА ПРАШАЊА НА КОИ МОЖЕВ САМО ХИПОТЕТИЧКИ ДА ОДГОВОРАМ... ОД ДЕСЕТТАТА ГОДИНА ЖИВЕАМ БЕЗ РОДИТЕЛИ, А ВО ТЕСТОТ ИМАШЕ ПРАШАЊА ВРЗАНИ СО РОДИТЕЛИТЕ... НЕ Е ВАЖНО, ЕДНА ТРЕТИНА, КАКО ШТО ТВРДИ И ФРОЈД ДЕКА СЕКОЈ ЧОВЕК Е КАКО САНТА ЛЕД КОГА Е ВО ПРАШАЊЕ НЕГОВАТА СЕКСУАЛНОСТ, ДВЕ ТРЕТИНИ НАД ВОДАТА ЕДНА ПОД НЕА...
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
paris25
Сениор Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
33% gay
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
46% gay, otidov da si baram PARTNERKA |
|
apce
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BlackDevil је 30% gay !!!
Vi ste heteroseksualno opredeljeni, i to je sasvim ok.Ne tugujte ухххх |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oooooo mene 60% ...................
VI ste vrlo otvorenog uma i skloni osobama oba pola,kod vas preovladava hetero stil.................... |
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не мора да го правам тестот, сигурен сум во својата сексуална ориентација. 100% геј .
|
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Makijaveli je 36 % GAY !
VASA SNAGA,CAST,POSEBNOST VAS ODLIKUJU,U VAMA POSTOJI SASVIM MALA DOZA HOMOSEKSUALNOSTI jbg...znaci ne sum gay?....hmmm....zatoa me palese onaa malata.....fala za testov sto mi otvori oci |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене ми пишува дека сум 53% "vi ste vrlo otvorenog uma i skloni osobama oba pola, kod vas preovladava hetero stil!"
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I SEGA SO DA PRAVAM?...CEL ZIVOT MI SE SRUSI....AH,ZASTO NE SUM GAY?...(BAR MAMA KE SE IZRADUVA...KONECNO KE CUVA VNUCI)
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хахахаха, а мајка ми ќе се разочара леле
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |