![]() |
|
Gayometer |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 9> |
Автор | |
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e da...........
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
stom sirnete vo "geymeterot" so sigurnost ste gay
ali fintata e u toa... kolku toa vsusnost ste "gay"
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
60%!!!.........
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
................jas sum 40%gay................
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
LELELE...SEGA SE ISKOMPLEKSIRAV...NE SUM GAY..CCCC...A ZATOA DEVOJCINJA ME SMEKAAT?
![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Хахахаха, а мајка ми ќе се разочара леле
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
I SEGA SO DA PRAVAM?...CEL ZIVOT MI SE SRUSI....AH,ZASTO NE SUM GAY?...(BAR MAMA KE SE IZRADUVA...KONECNO KE CUVA VNUCI)
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Мене ми пишува дека сум 53% "vi ste vrlo otvorenog uma i skloni osobama oba pola, kod vas preovladava hetero stil!"
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Makijaveli je 36 % GAY !
VASA SNAGA,CAST,POSEBNOST VAS ODLIKUJU,U VAMA POSTOJI SASVIM MALA DOZA HOMOSEKSUALNOSTI ![]() ![]() ![]() ![]() jbg...znaci ne sum gay?....hmmm....zatoa me palese onaa malata.....fala za testov sto mi otvori oci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Не мора да го правам тестот, сигурен сум во својата сексуална ориентација. 100% геј
![]() |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
oooooo mene 60% ...................
VI ste vrlo otvorenog uma i skloni osobama oba pola,kod vas preovladava hetero stil.................... ![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
BlackDevil је 30% gay !!!
Vi ste heteroseksualno opredeljeni, i to je sasvim ok.Ne tugujte ![]() ухххх ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
46% gay, otidov da si baram PARTNERKA |
|
apce
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |