IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Историја
  Активни теми Активни теми RSS - Кој ја присвојува историјата?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој ја присвојува историјата?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5859606162 147>
Автор
Порака
ntg2003 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 483
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ntg2003 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 10:39
Тие внезапни скокове от античността до Азис ме смайват..Па мини поне през ренесанса бе Владе...
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 10:41
Originally posted by ntg2003 ntg2003 напиша:

Тие внезапни скокове от античността до Азис ме смайват..Па мини поне през ренесанса бе Владе...

Зашто бе вие си го обичате Азис.
Он е Александар 2 во Бугарија
Кон врв
BACHIOS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2008
Поени: 1517
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 10:42
Ne go mesaj togasnoto mislenje so segasnoto/ili naseto. Znaes deka i sega toa vo nekoi zemji e normalna pojava cak imaat specijalni prava kako brak.Zatoa ti vikam ako bil gay ( ne peder-vo MK jazik ima razlicno tolkuvanje) toa ne go pravi pomal, toj pak ostanuva Aleksandar Veliki i ne treba da ti vlijae na tvoeto mislenje kon nego. Licno jas vo nego gledam golem covek ( osnavna cel mu bila da gi stavi site narodi vo edna drzava, site da imaat ednakvi prava, a ne golemite da gi ,,jadat,, malite, da sprecuva ponatamosni ekspazionisticki vojni idr) i odamna sum misle za toa dali i toj mozebi bil vo taa grupa, no toa ne mi go smeni mislenjeto kon nego. Pak ti vikam moznosta da bil gay e golem bidejki togas toa bilo NORMALNA POJAVA, OSOBENO VO ARISTOKRATSKITE SLOEVI KOI IMALE ROBOVI SAMO ZA TAA CEL.
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
Кон врв
BACHIOS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2008
Поени: 1517
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 10:43
ne zaboravaj go nasiot ,,plavush,, od A1 (Bojan li beshe?) slika i prilika na azis
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 11:28
Originally posted by BACHIOS BACHIOS напиша:

ne zaboravaj go nasiot ,,plavush,, od A1 (Bojan li beshe?) slika i prilika na azis

Јас реков кај нас во Македонија луѓето што се јавни фаци(сега не се јавни фаци повеќето се клошари) како Боки Thirteen можат да се набројат на прсти..
Кон врв
Oho Boho Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tatarin-Dragalevchanin

Регистриран: 14.Август.2007
Поени: 336
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Oho Boho Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 11:35
Че то и тука се броят на прсти. Освен това не знам, защо мислиш дека сите се луднали по Азис. Гледам много го споменуваш. Да не си му навияч?намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ntg2003 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 11:56
Originally posted by Oho Boho Oho Boho напиша:

Че то и тука се броят на прсти. Освен това не знам, защо мислиш дека сите се луднали по Азис. Гледам много го споменуваш. Да не си му навияч?намигнување

Не бе, Владе сака да се покаже, дека не прави разлика мегу ром-педер и бугарин..Таа е поентата..Сака да навреди некому
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 12:24
Originally posted by Oho Boho Oho Boho напиша:

Сакаш ли да редиме певци од вашата "природна" естрада кои иако не се педери самите прават да личат на педери ?

И Бохо
Јас го ставив Азис сега како пример не го спомнувам стално Азис....
Ама гледам ти наеднаш нешто ми се пушти
Кој си ја има мувата на капата

Изменето од Vladimir88 - 01.Април.2008 во 12:29
Кон врв
m__g__ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2006
Поени: 591
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај m__g__ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 12:28
айде давай
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 12:33
Originally posted by m__g__ m__g__ напиша:

айде давай

Па што да давам почни од Вештачките творби како Гергана завршувајќи до пациентот Трифунов кој цело време јаде гомна за Македонците а сите песни што ги има испеано се македонски и ги украл.....

Што има да се збори.. тоа доволно кажува за луѓето од тој калибар колку се способни како пејачи да направат сопствена песна..
Ама затоа од една страна јаде гомна цело време за Македонците се потсмева на неговите емисии за македонците демек ние сме смешни а од друга страна пее македонски песни
Ако толку му е смешен македонскиот народ тогаш ќе испадне дека и тие песни што ги пее он се смешни..
Зошто тогаш ги пее тие песни ако се смешни???
Испаѓа дека он е посмешен и од нас...(да не кажам поглуп)
И сега Охо Бохо ќе ми се улета и ќе ми збори за тоа како ние сме ширеле хистерија
А на БТВ што прават???
Зборат "убави" работи за македонците

Изменето од Vladimir88 - 01.Април.2008 во 12:33
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ntg2003 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 12:41
Сега и песни сме присвоjували...А доста..Пa ja си ги пеем тие песни откако се помна..Бев пуштил един стадион како пева Назад, назад моме Калино..

http://www.youtube.com/watch?v=eQz0tnF1HWg

Па кажи, таа песна ква е бугарска или македонска..А Владе?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 12:46

Сега и песни сме присвоjували...А доста..Пa ja си ги пеем тие песни откако се помна..Бев пуштил един стадион како пева Назад, назад моме Калино..

НТГ

Си слушнал ли на кој јазик ја ПЕЕ СЛАВИ ТРИФУНОВ ПЕСНАТА ШТО ЈА ПЕЕ НА СТАДИОНОТ....

JOVANO JOVANKE NA SLAVI PEDEROT....

MAKEDONSKATA PESNA JOVANO JOVANKE

И не мрзам кога луѓе како овој кретенов што јадат цело време гомна за македонците, ама затоа пак може да прави ПАРИ ОД МАКЕДОНСКИТЕ ПЕСНИ....нели???

Ако му се смешен народ македонците на овој кретен имбецилски што има он да краде песни од овој "смешен" народ..???

Изменето од Vladimir88 - 01.Април.2008 во 12:48
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ntg2003 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 12:50
Originally posted by Vladimir88 Vladimir88 напиша:

НТГ

Си слушнал ли на кој јазик ја ПЕЕ СЛАВИ ТРИФУНОВ ПЕСНАТА ШТО ЈА ПЕЕ НА СТАДИОНОТ....

И не мрзам кога луѓе како овој кретенов што јадат цело време гомна за македонците, ама затоа пак може да прави ПАРИ ОД МАКЕДОНСКИТЕ ПЕСНИ....нели???

Ако му се смешен народ македонците на овој кретен имбецилски што има он да краде песни од овој "смешен" народ..???

Владе, ти збориш за Слави, а jа за песнава...Виж стадионо..мани го Слави...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 12:57

Originally posted by Vladimir88 Vladimir88 напиша:

НТГ

Владе, ти збориш за Слави, а jа за песнава...Виж стадионо..мани го Слави...

Да..
Јас зборувам за Слави и за сите бугарски пејачи кои цело време зборуваат за Македонија и за смешниот народ во Македонија, а пак имаат препеано еден куп песни од македонците.....
Вчера знаеш гледав едни клипови се вртат по Јутубе од фамозната емисија на Слави Трифунов.. како он ги исмева македонците....
И после тоа ќе ми зборат бугарите за тоа како ние сме ширеле национална хистерија
Се гледа кој шири национална хистерија......
Вие и по весници и по ЕМИСИИ не плукате нас СМЕШНИТЕ....
Ама затоа кога станува збор за пари ОДМА крадеме ПЕСНИ ОД СМЕШНИТЕ.....зошто тие СМЕШНИТЕ се способни за се а бугарите се способни само за пасење ТРЕВА..

ОФФ

Не ги вбројувам исклучоците....

Изменето од Vladimir88 - 01.Април.2008 во 13:00
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5859606162 147>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,578 секунди.