![]() |
|
Што мислите за Кака? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | |
Zaspana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 19.Март.2008 во 19:42 |
Najdobar fudbaler vo svetot!!!
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
deka treba definitivno da si odi od milan !
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
јас мислам цел милан треба да си оди
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
ShumadinChe ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2008 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 365 |
Dobar Beshe Ama Gonidava E Boza. |
|
Nothing Remains !!
|
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
kaka dobar e
![]() |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
atentator ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 25.Март.2008 Локација: Maldives Статус: Офлајн Поени: 32 |
dobar e i ke bide samo sto treba da pocekate ne mislite deka i toj e covek pa ne e robot KAKA ke bide pak toj stariot a od milan ne odi bidejki don silvio ne e maniac kako sto e braco ili drugite
|
|
only Allah can judge me
|
|
![]() |
|
biser ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Odlicen fudbaler,steta sto igra so starci
|
|
![]() |
|
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
ili da go smeni milan penzionerskiot dom za da prosperira ili on da odi vo drug klub inace kaka e zver so ima da se kazuva za nego
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Кака има потпишано "доживотен" dogovor so Milan
![]() ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
jana_kaka ![]() Нов член ![]() Регистриран: 01.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9 |
kaka e stvarno najdobar fudbaler i najsladok:)
|
|
![]() |
|
Luna83 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Najdobar i najubav fudbaler.A tie sto nema da se soglasat so ova moze samo da mu zaviduvaat na igrata a bogami i na ubavinata.
![]() |
|
![]() |
|
jana_kaka ![]() Нов член ![]() Регистриран: 01.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9 |
kaka e najdobar a i: happy bitthday
![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
DA
![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
ne samo sto e dobar fudbaler i ne e za frlanje
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |