![]() |
|
Членот под мене |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 279280281282283 442> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() чпм ке врне ли утре? Изменето од blueprayer - 01.Април.2008 во 00:55 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Не
Чпм ќе пиеш кафе утрово? |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
4pm u so ke se maskiras?
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
не знам,..... се двоумам дали да се мавнам цела во црно,.... и да бидам нешто вештерка,...... или нешто шаренко
![]() ![]() ![]() ![]() чпм дали вечер ќе оди на маскембал ?? |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
jok bre veke mi se smaci sekoja godina odam i se edno isto ovoj skopskiot maskenbal za nisto ne go biva...
cpm saka li da go maskiram ![]() Изменето од blueprayer - 01.Април.2008 во 14:16 |
|
|
|
![]() |
|
морам да ја одбијам примамливата понуда
![]() чпм кога веќе не ме маскира блу,... дај кажи предлог што да се маскирам ?? ![]() |
|
![]() |
|
маскирај се во смешка. тоа највеке ке ти личи. земи замотај се во целофан како бонбонче и нацртај си една огромна насмевка. или пак во девојка од циркуз...тоа е оригинално ептен а може да се изведе интересно. само малце појке креативност.
чпм што велиш ти? |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() чпм,.... што велиш ?? ![]() |
|
![]() |
|
топ ама сепак ја сум за смешка
![]() чпм да ти смислам маска? |
|
|
|
![]() |
|
си смислив,.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() чпм сакаш да ти кажам што ќе бидам ?? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
sakam
aj kazi? |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
еее,.... помина веќе
![]() чпм јаде ли луто ?? ![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
samo luk
dali 4pm prael denes pismena po mak.?
|
|
![]() |
|
замисли,..... не
![]() чпм а ти да не правеше ?? ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 279280281282283 442> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |