IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Со чиј благослов се случи 2001?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Со чиј благослов се случи 2001?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 11>
Автор
Порака
BACHIOS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1517
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 19:08
cudno, site okolu nego padnale a toj sega catira..
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
Кон врв
kaplar Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 68
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kaplar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 20:03
Тешко на онаа држава каде капларите даваат краток осврт на и за настните. Па каде е аналитичарите, стратезите, воините?????????[QUOTE=JASEN]еј kaplar
    смири ги хормоните. Јас имам татако и мајка- значи не сум копиле. Доколку фрустрацијата те мачи немој да ја лечиш со поганости упатени кон други. Ти си некаде во подрумските простории а јас сум повторно во мисија.
Ме чудиш покрај мајка и татко да не те научиле дека оваа земја се вика Македонија а не БЈРМ ја можда сум у подрум али за разлика од тебе десет спрата подземја се тешам. Каде беше денеска испадна ли пред собрание големо%20гушкање

Изменето од moira - 31.Март.2008 во 20:07
Келнер, донеси ја вратата, сакам да си одам!
Кон врв
VIZANTEL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Август.2007
Локација: Israel
Поени: 164
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај VIZANTEL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 23:04
koj toa tamu pee?
,,UNUS TESTIS, NULUS TESTIS,,
Кон врв
nedopirliviot Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2008
Поени: 220
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliviot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 23:33
Originally posted by kaplar kaplar напиша:

Тешко на онаа држава каде капларите даваат краток осврт на и за настните. Па каде е аналитичарите, стратезите, воините?????????[QUOTE=JASEN]еј kaplar
    смири ги хормоните. Јас имам татако и мајка- значи не сум копиле. Доколку фрустрацијата те мачи немој да ја лечиш со поганости упатени кон други. Ти си некаде во подрумските простории а јас сум повторно во мисија.
Ме чудиш покрај мајка и татко да не те научиле дека оваа земја се вика Македонија а не БЈРМ ја можда сум у подрум али за разлика од тебе десет спрата подземја се тешам. Каде беше денеска испадна ли пред собрание големо%20гушкање

Боже чувај не, од злото домашно.
Кон врв
MLEKCE Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Април.2008
Поени: 128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MLEKCE Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2008 во 23:49
kaplar одкако дискреционо ги измами борците и на советодавникот му призна дека никогаш не си бил повеќе од обичен полицаец- а не генерал нешто те нема. А, борците покрај уверенијата кај нас гибарат и парите кои си им ги ветил.
Неззрелоста ли те натера на тоа? Зар тоа се вика достоинство?
Што на ова во МВР кажува помошникот на министерката за квалитет на работаташ Сипро Јовановски?
Ме чуди зошто не поведат постапка против тебе?
Зошто го рушиш угледот на припадноците на МВР и на МО?
За што се замислуваш самиот себе?
Дај сокриј се.
Кажи што имаш работено со пк мајорот на Шапка во2001?
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 17:38
VRZ OSNOVA NA OVA:Поранешниот премиер и лидер на ВМРО-ДПМНЕ рекол дека Македонија не излегла од политичката криза од 2001 година, бидејќи сеуште опстојуваат двата основни проблеми - оној со Грција за името и оној со албанските барања во Македонија. Георгиевски дополнил дека овие избори даваат основа за нов список од барања на албанското малцинство, нешто што може да доведе “дури до постепено растурање на македонската државност“.

“Може да се каже дека овие избори се почетокот на една нова државна криза за Македонија“, рекол Љубчо Георгиевсi
koj bese togas na vlast,SEKAVANJATA NI SE SEUTE SVEZI NEBESE TOA PRED 100 GODINI PA DA NEMA DOKAZI ILI PAK DA NE SME VO SOSTOJBA DA GO ZABORAVIME TOA SCENARIO,g-ne ljuBco
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 17:44
tipicno poltronsko i oportunisticko odnesuvanje na " dokazan  " clen i patriot na edno nacionalno politicko dvizenje ... a do vcera negovata fotografija zavzemase centralno mesto vo salonot od tvojot stan ili kuca ... i mene li mi zboruvas za avatarot ? ..... jaden si ....

Изменето од miroslav_g8 - 03.Јуни.2008 во 17:44
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 17:49
Ne e on glup, ovoj govor e naracka, on bese vrata za vlez na tatarskata propaganda vo Makedonija, megutoa ne im uspea.
I zatoa si go vratija doma jokerot.
Kaj sto kako sto mi rekoja edni Bugarcinja imal hotel na moreto.
Taka da stavovite na Ljupco se obid na zaplasuvanje od strana na tatarite.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 17:54
tipicno plaknenje na svojot mozok ... kako toa ne im uspea ? ... im uspea i toa mnogu dobro ... so potpis se otkazavme od Makedonskoto naselenie vo Pirinskiot del ..... uspeh i toa neviden .... i so pomos na sevkupnoto clenstvo na taa partija ....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 17:56
potpis koj sega na manijakot karakacanov mu dava za pravo da pecati i prezentira knigi nasekade niz evropa a nie jadnite ne smeeme nitu da pomislime za opovrgnuvanje na tie izmislici ... neka javno kaze nekoj od vladata dali smee ? ... osven na nacionalno nivo .... A1 , telma , sitel , sutel i slicni " mediumi " ..... zalosno
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 17:58
a 2001 nastana so blagoslov na istite koi kako prvo mu nalozija na tupurkovski da go priznae tajvan , i istite koi sega vrsat pritisok za priznavanje na kosovo .... a srbite sigurno ne se tie ... nitu rusite ... koj li ce e MME ????
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 18:00
Ај нека се јави некој до санаториумот во Скопје што се наоѓа и нека резервира едно место за Георгиевски....
Да пробаме, втора мајка да видиме дали ќе му биде подобро..

Изменето од Vladimir88 - 03.Јуни.2008 во 18:00
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 18:01
на%20телефон за ВИП или полупансионска ко за обичен смртник? голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 18:03
za georgieski e kolaj rabota ..... so pravime so tie sto kako slepci go sledea nasekade i sekogas ... pa duri i se krstea vo nego i negovite vetuvanja za pedikiranje na orli i razni pticurini ? ... sva sreca se pojavi pticjiot grip .....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 11>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.