IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ПРОТЕСТ ПРОТИВ МЕНУВАЊЕТО НА УСТАВНОТО ИМЕ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ПРОТЕСТ ПРОТИВ МЕНУВАЊЕТО НА УСТАВНОТО ИМЕ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4041424344 45>
Автор
Порака
Gorg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 142
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gorg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 15:02
...ajdete na linkov, registrirajte se i da ja branime Makedonija. Da im pokazeme na grcive argumenti deka nie sme Makedonci, Makedonija, Makedonska crkva, jazik, kultura...tamu postirav eden komentar. Ke me najdete pod nick: Masko.

Кон врв
BACHIOS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2008
Поени: 1517
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 18:45
NOVO- ,,spontano,, (hmm .. kade li go imam slusnato ova.. mislam deka bese vo sever) sobiranje na gragjanite, koi tepaa i maltretiraa drugi gragjani, na celo so milenko- bezdelnikot
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
Кон врв
kaplar Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 68
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kaplar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 20:49
Originally posted by BACHIOS BACHIOS напиша:

NOVO- ,,spontano,, (hmm .. kade li go imam slusnato ova.. mislam deka bese vo sever) sobiranje na gragjanite, koi tepaa i maltretiraa drugi gragjani, na celo so milenko- bezdelnikot

Бездомник и одроден Македонец си ти не Миленко,никој никого не тепал ако имало нешто такво ке има и видео запис само сител изјави нешто такво  блаблабакнеж

Изменето од kaplar - 31.Март.2008 во 20:51
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 20:52
f..of tebe ne ti se obrativ, a video zapis vidi vesti. Milenko the sitting bull
Кон врв
kire_nedelkov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 23.Февруари.2008
Поени: 1228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire_nedelkov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 00:51
Originally posted by kire_nedelkov kire_nedelkov напиша:

предвидувам фијаско на протестот.

коефициент 1.00

каков протест леле... па ја мислам дека немаше грк од светагора до крит шо не се стресит кога ја виде таа маса народ излезена да мавтат со знамињата... Мислам оти немаше политичар, од Каракакис до Баколапис шо не си помисли „тешко нас“, оти како што тргнале „скопјанчиштава“ че не сотрат...

АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 01:02
Nema potreba od izvini samo so sakav istoto da go napisam намигнување
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 01:04
едно само не ми е јасно. како што  видов на вести некои од тие што протестирале ги форсирале минувачите да протестираат изненадувањебрука!

Изменето од moira - 01.Април.2008 во 11:21
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
analiticar Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2008
Поени: 69
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај analiticar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 01:09
imeto moze slobodno da se promeni toj e moj stav
Кон врв
kaplar Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 68
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kaplar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 05:04

Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

едно само не ми е јасно. како што  видов на вести некои од тие што протестирале ги форсирале минувачите да протестираат изненадување брука!

Dezirfomacija

Изменето од moira - 01.Април.2008 во 11:21
Келнер, донеси ја вратата, сакам да си одам!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gorg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 13:17
Originally posted by Gorg Gorg напиша:

...ajdete na linkov, registrirajte se i da ja branime Makedonija. Da im pokazeme na grcive argumenti deka nie sme Makedonci, Makedonija, Makedonska crkva, jazik, kultura...tamu postirav eden komentar. Ke me najdete pod nick: Masko.

gledam deka sum zaboravil vo postot da go dadam linkot, ali u sekoj slucaj podobro oti posle nekolku disusii grcite me baniraa t.e. nemam pristap tamu...sh*t. ne im se dopagjaa moite diskusii

eve go linkot ako saka nekoj da vidi:

http://www.macedoniaontheweb.com/forum/free-speech-macedonia-forum/5354-fyrom-name-issue-latest-news-70.html#post63455

Изменето од Gorg - 01.Април.2008 во 13:18
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 13:39
lele batka te utepaaa..
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 13:42
Originally posted by kaplar kaplar напиша:

Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

едно само не ми е јасно. како што  видов на вести некои од тие што протестирале ги форсирале минувачите да протестираат изненадување брука!

Dezirfomacija

хм не знам дали камерата СНИМИЛА дезинформации. ИМАШЕ НА ВЕСТИ КАКО ЕДЕН ЗАСТАНАЛ НЕКОЈ АВТОБУС (НЕ МУ ДАВАЛ ДА ПОМИНЕ НА ШОФЕРОТ) И МУ СЕ ДЕРЕШЕ ДА ИЗЛЕЗЕ ДА ПРОТЕСТИРА. ова на дезинформација ти личи?
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 14:18
Ne toj bil tamu... i ne gledal/ne saka da gleda vesti. i edniot kako mu udrile po kolata, pa ovoj se simna, pa edniot otide so transparenti usred raskrsnica za malce dago pregazat, ziv cirkus i.... a, da ne zaboravam se sobrale ,,spontano,,. Ne znam sto bea tie paroli, pa i samiot pdf, pa milenko vrtee cel cas-ponedelnik 12 cas, pa linkovi , pa flaeri, itd..itd..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gorg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 14:33
Originally posted by BACHIOS BACHIOS напиша:

Ne toj bil tamu... i ne gledal/ne saka da gleda vesti. i edniot kako mu udrile po kolata, pa ovoj se simna, pa edniot otide so transparenti usred raskrsnica za malce dago pregazat, ziv cirkus i.... a, da ne zaboravam se sobrale ,,spontano,,. Ne znam sto bea tie paroli, pa i samiot pdf, pa milenko vrtee cel cas-ponedelnik 12 cas, pa linkovi , pa flaeri, itd..itd..

... pa posle toj vezbase za da mu ja skrsi kicmata na toj sto mu ja skrsi kicmata na brat mu...pa vezbase vezbase i koa se navezba otide da mu ja skrsi ki......
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4041424344 45>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.