|
ЗА КОГО KE ГЛАСАТЕ ? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 50> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
значи и за вас ке треба вреки брашно.... особено ко што има сиромашен народ таму појке од кај нас брашно ке треба
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Култузин-ке праам еци пеци пец
А татарче-у Софија си има сичко ама во продавница |
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,be,...koga vekje stanuva zbor za brashno,...ili ne daj boze ,..zejtin,....i mojot glas ima tezina,...ama,...kolku eden-dva shlepera,...ni manje,...a,moze samo vishe,...mamu im jebesh,...pa,ne sum budala,...
Изменето од moira - 31.Март.2008 во 18:23 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BRZA KOLKU BRASNO I ZEJTIN TREBA DA INVESTIRAME VO TEBE DA POCNES POPOZITIVNO DA RAZMISLUVAS. |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја мислам ке треба и малтер за него....
|
|
|
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SE SO TREBA, AKO TREBA I ZA VIZA KE SREDIME PA GITLA OD MAKEDONIJA. NEZNAM STO SEDI USTE KOGA SE E NEGATIVNO ZA NEGO. ILI TAKOV SE RODIL NEGATIVEC PA MU ODGOVARA NON STOP DA SE ZALI I DA GI TROVI ONIE STO POZITIVNO RAZMISLUVAAT. |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
таков е случајот со атеистите...или се скептици или негативци..донекаде го сваќам ама сепак го поштуем ко чоек иако не сака на коњак со мене
Изменето од moira - 31.Март.2008 во 18:18 |
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i koj k*r imate od vashata pozitivnost!?,...koga bi bile barem tretina k'o mene,...ke vi bide barem polovina podobro,...a,od nepotkrepena pozitivnost,...nema nikakva korist,...ama,toa treba da go sfatite najprvo,...pa ,posle da se djapate na takvi kako mene,...a,gi ima i toa premnogu,...samo shto si kjutat i si traat,...e,pa,...taka i i im treba na site,...koga se ,..budali,...
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
брза друже се најдобро за тебе ама па да бидам негативец немам намера заш само ке се живцирам вака сум во стилот ова е реалноста а за другото боли ме уво
|
|
|
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SE SOGLASUVAM DEKA TREBA DA BIDES KRITICEN MEGUTOA NE I NEGATIVEN. AKO SAKAS KE TI OBJASNAM NA STO MISLAM: |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj da vidam shto ti e razlikata,...
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas samo ja konstatiram situacijata,...koga ne mozam da vlijaam na nea,...
|
|
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KRITICEN E KOGA KRITIKUVAS NEKOGO I RABOTIS NA TOA DA SE POPRAVI. VO MEGUVREME UZIVAS VO POZITIVNATA STRANA NA ZIVOTOT.
A NEGATIVEN E KOGA NE MRDAS SO PRST I SIRIS TAKVA ENERGIJA. OSVEN TOA NE SI SPOSOBEN DA GI VIDIS POZITIVNITE RABOTI, I OSVEN CRNO DRUGA BOJA NEGLEDAS. |
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SEKOJ OD NAS VLIJAE NA SVOJ NACIN. BEZ RAZLIKA MNOGU ILI MALCE DOBRO E DA DADEME TOA STO MOZEME. TOA E ISTO KOGA NA NEKOJ PROSJAK KE MU DADES 5 DENARI, SO NIV NEMOZE DA SI KUPI LEB AMA AKO 10 LUGE MU DADAT PO PET DENARI TOGAS KE IMA ZA KUTIJA BOSS. USTE DESET KE SE NAPIE RAKIICKA, USTE DESET I KE SI KUPI LEB, ZATOA NE VIKAJ DEKA ZA DJABE E AKO GO NAPRAVIS TVOJOT DEL. |
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 50> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |