IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Ноќен живот
  Активни теми Активни теми RSS - AFTER "FORUM" PARTY
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

AFTER "FORUM" PARTY

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 21>
Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 02:48
заборавив да спомнам дека стрејт носеше апарат....црвенеење сега го видов овде до мене дека го остави кај мене во ташна и сум го ставила да го видам за да му го вратам овде и сега ми текна.....голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 03:45
Originally posted by Drlja Drlja напиша:

аплауздо погоре членовите за одличната дружба, се надевам и јас ќе се журкам со вас наредниот патголемо%20гушкање

iskreno Drlja se nadevam i jas..od ona sto go civ za tebe..krivoo mi e sto ne bese...ali ke ima povtorna druzba...si vetivmeголемо%20гушкање
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2008 во 00:05

Добро де,ама ме посрамивте...Признавам можеби избрзав со коментарот ама во моментот ми падна мука зашто и јас не сум била на збирката
А и ја се имам изјаснето дека сум ЗА за да се збереме од форумов.Факт е дека не сум нешто најактивна ама сум ЗА дружба.
Ај следеќи пут(пак ако видам со време обавештење )
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2008 во 16:59
Бибче па убо е да се види уште некое женско освен јас голема%20насмевка ете ти кажав во темата СТЕ ЛИ ДА СЕ НАЈДЕМЕ СИТЕ ОД ФОРУМ секогаш една недела порано организирам.
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2008 во 18:29
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Бибче па убо е да се види уште некое женско освен јас голема%20насмевка ете ти кажав во темата СТЕ ЛИ ДА СЕ НАЈДЕМЕ СИТЕ ОД ФОРУМ секогаш една недела порано организирам.

Еве од сад па надаље и у будуќе ветувам дека редовно ќе проверувам таму за да не испуштам пак форумска искачанка .

Изменето од Biba_G - 13.Февруари.2008 во 18:30
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 21:04
Denes se sluci mala forumska sobiranka, konecno gi zapoznav Makijaveli i Sandanski. I dvajcata se prekrasni...koj li samo rece deka se freaks?изненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеNe znae sto zbori definitivnoголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Eve sega ja koristam ovaa prilika da im se zablagodaram za prekrasnoto vreme sto go pominav so nivголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање, decki,     VOUS ETES MAGNIFIQUESголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

Изменето од blueprayer - 23.Март.2008 во 21:05
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 01:40
samo edna ispravka bejb..zadovolstvoto bese na nasa strana
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 01:42
Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

samo edna ispravka bejb..zadovolstvoto bese na nasa strana

bejb, znaci zadovolstvoto bese obostranoголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеinaku sakam da te pozdravam so pesnata "nek puknu dushmani", se nadevam deka ke ti se dopadne, taa e edna od omilenite pesni vo posledno vremeголема%20насмевкагазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 17:50
нема лутиш зашо не викнавме други. голема%20насмевка прво беше јасно кажано во сте ли да се најдеме сите од форум но како што приметив нишо од тоа не испадна а јас и Дрља по приватна дружбеничка база (заш од порано го знам) си се договоривме и бевме на Тату конвенцијата.....како си поминавме не се опишува со зборови....трепкањецрвенеење...каваљерски ме поддржуваше коа трокирав по малце од ова бедов шо ми се дешава ама тоа не беше причина да не си поминам супер....еххх едвај чекам пак мечтаењеголемо%20гушкање
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 16:11
Blueprayer + Тattoo Конвенција + Добро рокче = Т О П  ПРОВОД големо%20гушкање No Comment за девојката, попозитивна здравјеаплауз дојде со болки и издржа машки со пиво во рака и башка и мене ме зарази со оптимизамголема%20насмевкане%20вреден штета што беше на релативно кратко, во секој случај нема утка со блуголемо%20гушкањебакнежголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 16:13
пошто ете кратко беше ќе мора да надокнадиме нели трепкање големо%20гушкање
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 16:19
bRAVO BLUEPLAYER OVA STO DRLJA GO NAPISA ME IMPRESIONIRA.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 16:25
црвенеењема нееееееее...тој само малце претерацрвенеење ама со Дрља најсупер си поминувам голема%20насмевка закон чоек нема шо

Изменето од blueprayer - 31.Март.2008 во 16:25
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 16:28
oVA OSOBENO GO RESPEKTIRAM:

дојде со болки и издржа машки со пиво во рака и башка и мене ме зарази со оптимизам
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 21>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.