![]() |
|
ЗА КОГО KE ГЛАСАТЕ ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 50> |
Автор | |||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Posle samitot mislam, bez razlika dali ke vlezeme ili ne. Samo da zavrsi ova izmacuvanje preku glava mi e veke. I od NATO i od se se ufuravme kako da posle nato ke nema poveke zivot u MAKEDONIJA. Pa zatoa vikam bilo ili nebilo posle nato izbori pa da vidime za kaj sme. |
|||
![]() |
|||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
||
Јас само не знам одкаде оваа и ваква атмосфера..во стилот да бидеш или не..кога се знае дека ништо не се менува..барем не и видливо и веднаш??
Чиста фешта..што би рекле далматинците
![]() |
|||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|||
![]() |
|||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
||
Култузин (не те утнав сега) е во право. и мене ми е преку глава од ова што се случува...абе на политичар не може да му се верува.
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
![]() |
|||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
||
Ke pocnam da mislam deka jas sum kriv zatoa sto ne me razbirate. Mislam na NATO bil ili ne bil. A MAKEDONIJA bila i ke ja bide so ili bez NATO seedno. |
|||
![]() |
|||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
||
јас те разбрав
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Ova retko mi se slucuva. |
|||
![]() |
|||
||
слично размислуваме....не примети?
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
SEKAKO DEKA PRIMETIV, SAMO EDNAS ME STAVI VO NEZGODNA SITUACIJA NA EDEN DRUG PODFORUM I TOA TI GO PATAM DA ZNAES. ![]() |
|||
![]() |
|||
ntg2003 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 483 |
||
Нема да гласам што немам право...
![]() |
|||
![]() |
|||
||
a KOGA BI IMAL? |
|||
![]() |
|||
||
а па уше тажна фацка стаил хаха абе друже а и ние да гласавме кај вас
|
|||
|
|||
![]() |
|||
ntg2003 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 483 |
||
Па ке стане..Ако не днес, утре влизате у ЕУ и готово..Ние ке гласаме каj вазе вие у назе... ![]() Изменето од moira - 31.Март.2008 во 18:22 |
|||
![]() |
|||
||
Ке се регистрирам у Струмица и ке гласам тамо. Ке права карнавал на Буги.. ![]() |
|||
![]() |
|||
||
kAZI MI ZA KOGO BI GLASALA ZITI SE. JAS NEZNAM NI EDEN BUGARSKI POLITICAR , A OSVEN OMO ILINDEN NITU EDNA DRUGA PARTIJA. KOGA KE GI PRIZNAAT ZNAES LI ZA KOGO KE GLASAAT TIE STO IMAT BUGARSKI PASOSI. TOA SE VIKA SO SVOJ KAMEN POGLAVA. |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 50> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |