![]() |
|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 144145146147148 217> |
Автор | ||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sega ???
![]() Изменето од mamma - 30.Март.2008 во 15:11 |
||
![]() |
||
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
|
palis koto ohridska pinta ![]() mamoooooooo ne individua - nego predmet narecen zelba heheheheheh Изменето од mikus - 30.Март.2008 во 15:13 |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
AHA....SEGA STE I DVAJCATA ON....EVE PO EDNA...
![]() ![]() ZA DVAJCATA... mikus,...za mene sepak toa beshe individua,iako e samo-predmet za koj sega za sega...nemam zelba ![]() Изменето од mamma - 31.Март.2008 во 16:40 |
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
А бе немој да вреѓаш, само се преиспитувам! Внимателен сум си! Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 15:04 |
||
![]() |
||
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
|
koj be vredja
onoj na pinta mu ja zbari zenskata na klime koj besplatno go reklamiral kajceto a ti za vregjanje mi kazujes ![]() Vozi Mishko |
||
![]() |
||
|
abe imali higienicar tuka
brisi ne si napravihme muabeti si se nasmeavme nemorat site da znaat\ pogotovo za ohridskite kajcinja ![]() |
||
![]() |
||
|
Mislam deka ke go ostavam da stoi.....no da ne se
rasplinuvame poveke... ![]() Изменето од mamma - 30.Март.2008 во 16:27 |
||
![]() |
||
|
![]() na 7 septemvri 1998 dvajca tova studentarija Lary Page i Sergej Brin go izmislija ovoj gugl . imeto gugl ( googol) e izmisleno od vnuk na eden matematicar i pretstavuva broj 1o na 100 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 000000000000000000000000000000000000 koj neznae matematika neka gi broit nulite a imeto guglanje - pretstavuva prebaruvanje na internet e denes i zvanicno - znaci ako vi kazam guglajte ne se zaebavam nego vi kazuvam tocno kako so trebit e sega se mislam kako be cudovo za sekunda dve moze da prebara 8 mijardi web strani ili 1.3 milijardi sliki a be cudo edno so bi rekol RAMCE K U R A F T E TEHNIK mamu mu negovo kje napisam nekoja glupost naprimer ova jugo komunjarska poslovica RADIO NE RADIO RADIO TI SVIRA i op kje se pojavat milijoni stranici so RADIO duri i onoj Boris Novkovic so dok svira radio sta bih ti radio-- abe mnogu radio na toj internet se gleda deka i ako e vreme za internet site se preokupirani so radio a i poubavo e custvoto da radi Novkovic dodeka svira radio glupo bi bilo da pee: dok sviri JU tjub sta bi te bup no da se vratime na GOOGLE - mislam deka e neso genijalno i vise nema nepoznanici koga na domakjinka kje i tekne so bilo toa PARTENOGENEZA i op kje gugla i sega svati deka toa nema vrska so shpanska serija nego e bezpolno oploduvanje i ako nerazbira ,cela e srekjna so gugl i ima kazano moj sovet e GOGLAJTE i ne se sramete so neznaete deka polzav nema polzavka - deka GOSPOD utnal i nenapravil dva pola |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
BANIRAN--- ( od mikush)
e baniran znaci deka individua ima pristap na forumive mozit da gleda i da cita no nesmee da pisujet se banira koga kje se preterat i kje si pusti jazik podolg nego so trebit ![]() e sega so pravi vaka baniran- kje se odmori i kje se vrati nazad ili moit za vreme na banov da se naviknit bez forumov i da si zamini sega sekoj pravi svoj izbor a da pred baniranjeto dobiva opomeni od tova individui moderatori - zaso ima dolg jazik i brzi prsti abe podobro kje bese da gi iskoristese prstive na milioner no so da se pravit .....EEEEE,k*rAFTE TEHNIK....ШТО БИ РЕКОЛ ЕДЕН.... ![]() ![]() Изменето од zagor - 31.Март.2008 во 15:47 |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
bratot pak mi go ,...kaznile?!,
![]() ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
..ТЕХНИКА!....ДУГМЕ СТИСНИ.....И ГОТОВО!!!...ELEM....EVN....MOBIMAK...COSMOFON.....СИТЕ ТАКА ПРААТ....
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
Deutsche Mark или DM
![]() Оваа индивидуа која ние најчесто ја нарекувавме само Марка, до пред само неколку години беше една од нашите најбитни и најсакани индивидуи!!! Сите толку многу си ја сакавме ![]() ![]() Оваа толку сакана индивидуа не дружеше до 2000 год., кога ја потисна нејзиниот помлад брат, такозвани сегашен Евро! ![]() Значи, нашата френдица беше у ствари официјална валута, прво на Западна Германија (од 1948 год.), па после и на обединета Германија (од 1990 год.) се до 2002 год. до кога официјално беше валидна. Германците толку многу си ја сакаа, што иако можеа (и требаа) да ја заменат со евра најдоцна до 28 февруари 2002 год., тие си задржаа по дома (од многу љубов) неколку милијарди марки. (извинете сега не ми текнува колку точно). Покрај Германците оваа валута како платежно средство ја користеше скоро цела Европа (неофицијално), а богами се употребуваше и пошироко! Кај нас обично луѓето се кладеа во ![]() Инаку, Марката се ситнеше у Pfennig или ние како што ги викавме Фенинзи! Како мал секогаш си носев една железна марка у џеб! ![]() ![]() ![]() Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 15:04 |
||
![]() |
||
|
А К А Д Е М И К ![]() ![]() ![]() Академик е индивидуа, која може да се окарактеризира како личност која поседува одредени "квалитети" кои не ги поседува баш секоја личност. Сакам да кажам...... едноставно не може секој да биде академик! Оваа титула се добива на разни начини, но најчесто зависи од МАТИЧНИОТ БРОЈ на личноста. Па кога една индивидуа станува А К А Д Е М И К ???? Е па кога ќе ни забега умот и кога ќе почнеме да забораваме разни нешта и кога ќе почнеме да ги бараме, неможејќи да се сетиме каде сме ги оставиле и ќе почнеме да прашуваме: А_каде_ми е ова...., А_каде_ми е она....??? ...... Е тогаш сме зрели за у А_КА_ДЕ_МИ_ЈА ![]() Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 15:02 |
||
![]() |
||
|
Jas,...ja poznavam RUZA....i ona e AKADEMKA...u akademija e
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 144145146147148 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |