IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Уметност , култура и традиција
  Активни теми Активни теми RSS - Индивидуи на изминатите 2 милениуми
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Индивидуи на изминатите 2 милениуми

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 144145146147148 217>
Автор
Порака
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 15:09
sega ???

Изменето од mamma - 30.Март.2008 во 15:11

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 15:12
Originally posted by james dean james dean напиша:

Mamma, можам само да претпоставам дека те сватив, ама не можам да бидам 100% сигурен во тоа!

palis koto ohridska pintaголема%20насмевка

mamoooooooo ne individua - nego predmet narecen zelba
heheheheheh

Изменето од mikus - 30.Март.2008 во 15:13
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 15:13
AHA....SEGA STE I DVAJCATA ON....EVE PO EDNA...големо%20гушкањеголемо%20гушкање
ZA DVAJCATA...
mikus,...za mene sepak toa beshe individua,iako e samo-predmet
za koj sega za sega...nemam zelbaтага

Изменето од mamma - 31.Март.2008 во 16:40

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 15:15

Originally posted by mikus mikus напиша:

Originally posted by james dean james dean напиша:

Mamma, можам само да претпоставам дека те сватив, ама не можам да бидам 100% сигурен во тоа!

palis koto ohridska pintaголема%20насмевка

mamoooooooo ne individua - nego predmet narecen zelba
heheheheheh

А бе немој да вреѓаш, само се преиспитувам!
Внимателен сум си!

Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 15:04
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 15:18
koj be vredja
onoj na pinta mu ja zbari  zenskata na klime koj besplatno go reklamiral kajceto
a ti za vregjanje mi kazujes
голема%20насмевка

Vozi Mishko
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 15:20
abe imali higienicar tuka
brisi ne
si napravihme muabeti
si se nasmeavme
nemorat site da znaat\
pogotovo za ohridskite kajcinja
големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 15:23
Mislam deka ke go ostavam da stoi.....no da ne se
rasplinuvame poveke...среќа

Изменето од mamma - 30.Март.2008 во 16:27

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 22:50
Google

na 7 septemvri 1998  dvajca tova studentarija Lary Page i Sergej Brin  go izmislija ovoj gugl .

imeto gugl ( googol) e izmisleno od vnuk na eden matematicar i pretstavuva broj 1o na 100

10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
000000000000000000000000000000000000

koj neznae matematika neka gi broit nulite  a imeto guglanje - pretstavuva prebaruvanje na internet e denes i zvanicno - znaci ako vi kazam guglajte ne se zaebavam nego vi kazuvam tocno kako so trebit

e sega se mislam kako be cudovo za sekunda dve moze da prebara 8 mijardi web strani ili 1.3 milijardi sliki a be cudo edno so bi rekol RAMCE
K U R A F T E  TEHNIK

mamu mu negovo kje napisam nekoja glupost naprimer ova jugo komunjarska poslovica  RADIO NE RADIO RADIO TI SVIRA i op
kje se pojavat milijoni stranici so RADIO duri i onoj Boris Novkovic so
dok svira radio sta bih ti radio-- abe mnogu radio na toj internet se gleda deka i ako e vreme za internet site se preokupirani so radio

a i poubavo e custvoto da radi Novkovic dodeka svira radio

glupo bi bilo da pee: dok sviri JU tjub sta bi te bup

no da se vratime na GOOGLE - mislam deka e neso genijalno i vise nema nepoznanici koga na domakjinka kje i tekne so bilo toa PARTENOGENEZA i op kje gugla i sega svati deka toa nema vrska so shpanska serija nego e bezpolno oploduvanje i ako nerazbira ,cela e srekjna so gugl i ima kazano

moj sovet e GOGLAJTE i ne se sramete so neznaete deka polzav nema polzavka - deka GOSPOD  utnal i nenapravil dva pola
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 15:38
BANIRAN---  ( od mikush)

e baniran znaci deka individua ima pristap na forumive mozit da gleda i da cita no nesmee da pisujet

se banira koga kje se preterat i kje si pusti jazik podolg nego so trebit забава <-----------vakov , no najdobro e covek da si kazit nego da kjuti i da drzit v sebe

e sega so pravi vaka baniran- kje se odmori i kje se vrati nazad

ili moit za vreme na banov da se naviknit bez forumov i da si zamini

sega sekoj pravi svoj izbor

a da pred baniranjeto dobiva opomeni od tova individui moderatori - zaso ima dolg jazik i brzi prsti

abe podobro kje bese da gi iskoristese prstive na milioner no so da se pravit

.....EEEEE,k*rAFTE TEHNIK....ШТО БИ РЕКОЛ ЕДЕН....намигнување
големо%20гушкање

Изменето од zagor - 31.Март.2008 во 15:47
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 15:59
bratot pak mi go ,...kaznile?!,збунетост...aman be,...koj e toj prepotenten?!лутина
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 16:02
..ТЕХНИКА!....ДУГМЕ СТИСНИ.....И ГОТОВО!!!...ELEM....EVN....MOBIMAK...COSMOFON.....СИТЕ ТАКА ПРААТ....тага
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2008 во 19:03
Deutsche Mark    или    DM

Оваа индивидуа која ние најчесто ја нарекувавме само Марка, до пред само неколку години беше една од нашите најбитни и најсакани индивидуи!!!

Сите толку многу си ја сакавме    што си ја чувавме, кој по дома (под перница) - од премногу , кој во банка (за да му се котат) и во најразлични количини!

Оваа толку сакана индивидуа не дружеше до 2000 год., кога ја потисна нејзиниот помлад брат, такозвани сегашен Евро!

Значи, нашата френдица беше у ствари официјална валута, прво на Западна Германија (од 1948 год.), па после и на обединета Германија (од 1990 год.) се до 2002 год. до кога официјално беше валидна.
Германците толку многу си ја сакаа, што иако можеа (и требаа) да ја заменат со евра најдоцна до 28 февруари 2002 год., тие си задржаа по дома (од многу љубов) неколку милијарди марки. (извинете сега не ми текнува колку точно).
Покрај Германците оваа валута како платежно средство ја користеше скоро цела Европа (неофицијално), а богами се употребуваше и пошироко!

Кај нас обично луѓето се кладеа во

Инаку, Марката се ситнеше у Pfennig или ние како што ги викавме Фенинзи!

Како мал секогаш си носев една железна марка у џеб!

Денес многу ми недостасува!

Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 15:04
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 21:54

А К А Д Е М И К   

Академик е индивидуа, која може да се окарактеризира како личност која поседува одредени "квалитети" кои не ги поседува баш секоја личност.
Сакам да кажам...... едноставно не може секој да биде академик!
Оваа титула се добива на разни начини, но најчесто зависи од МАТИЧНИОТ БРОЈ на личноста.

Па кога една индивидуа станува А К А Д Е М И К ????

Е па кога ќе ни забега умот и кога ќе почнеме да забораваме разни нешта и кога ќе почнеме да ги бараме, неможејќи да се сетиме каде сме ги оставиле и ќе почнеме да прашуваме: А_каде_ми е ова...., А_каде_ми е она....??? ...... Е тогаш сме зрели за у А_КА_ДЕ_МИ_ЈА

Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 15:02
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 22:31
Jas,...ja poznavam RUZA....i ona e AKADEMKA...u akademija eплазење.......individualka,mnogu se druzime so....kako besheзбунетостзбунетост....aha,da RUZA

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 144145146147148 217>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.