|
Дали се плашите дека нема да го задоволите? |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne pram muabet za svesni raboti,seto ova e vlijanieto na podsvesta,svesno tie se iskreni megjusebe,ama podsvesno ne se zadovoleni.
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne se slozuvam pa idi zbori za sekoj problem ! Toa e otvorna iskrena vrska i za toa sto ne cini da pravis muabet a ne samo da se pravis ko se da e ok a ustvari dlabok u sebe si nezadovolen!
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke moram da povtoram uste ednas,rabotata e so seto to e podsvesno,ako e nesto svesno togas mojs da prajs muabet ama ako e nesto podsvesno za so ke prajs muabet ko ne znajs so e,ko ne si svesen za to? |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IMa i devojki sto mislat deka se 'lousy f**k' i toa e turn down.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
l_dijana
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Izlisno e da se zamaram dali sum go zadovolila ili ne. Zodovolstvoto proizleguva pri samiot cin. Dokolku nemozam da go zadovolam ili da imam dobar sex so partnerot ili dokolku jas nego ne go zadovoluvam spontano normalno, toa znaci deka nie sexsualno voopsto ne si odgovarame, a neznaci deka namesto se da si tece spontano i da uzivame i dvajcata, nie da se zamarame kako treba da postapime vo nekoj daden moment od cinot. Nalet od takov sex.
|
|
DIJANA
|
|
igo_19_85
Нов член Регистриран: 06.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
interesno
barem do sega vakov problem ne sum imal oti taa shto ednash proba so mene sakashe toa da se povtori pak i mislam deka koga nekoj bara neshtata da se povtorat sigurno im se dopagjat i ostanuvat zadovolni
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој ? Јас дали се плашам ? Ма неееее
|
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....АКО НИЈЕ МУ Д"Н..ИЧ НЕ ПОЧНУВАМ....!ТАКОЈ ЛИ ЈЕ ...аpce...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..od kude znaes
|
|
apce
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...БИА СМ СС КУМАНОВКЕ НА ПЛАЖУ..СИ ЗНАМ ЈА.....
|
|
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a bre na plazu li najdoste toj da rabotite
|
|
apce
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...АБЕ..ТОА UV-ЗРАЦИТЕ..ЧУДО ПРАВЕЛЕ...НЕМОГУЧЕ НЕШТО.... ОД ГРОБ ЌЕ ДИГНАТ .....А НЕ....
|
|
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.............nema od sto da se plasam.si ja znam svojata sposobnost.............
|
|
apce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ja pa sam cula dek od toj zracite nesto
tolko ke se smali da nemoz da ga najdes
|
|
apce
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |