|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 698699700701702 1869> |
Автор | |||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
....devojce, kaj linkot te molam dodaj ja ikonata za zadovolstvo...ne mozam da ja stavam jas...
Изменето од moira - 31.Март.2008 во 01:49 |
|||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас те знам, нема потреба други да прашувам.
|
|||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од la fille - 31.Март.2008 во 01:51 |
|||
|
|||
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sredeno |
|||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
lele fille srce si
|
|||
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...merci beaucoup, la fille....
|
|||
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Vous en pris
|
|||
|
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
....ne e le fille, jas bev...moira.... |
|||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
stvarno...zosto kaj mene taa ikona ne se otvara...a pred toa mozese...oddednas nejke,bez nekoja pricina
|
|||
|
|||
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Баланс Некогаш одамна, Господ го немало седум дена од царството не*есно. Кога повторно се појавил, Архангел Габриел го прашал: - Каде бевте? - Гледај што направив, гордо рекол Господ и покажал долу меѓу облаците. - Што е тоа? – збунето прашал Габриел. - Планета, рекол Господ. – А направив да има и живот. Ја нареков Земја. Тоа ќе биде место со многу добар баланс. - Баланс? – прашал се уште збунет Архангел Габриел. Господ почнал да му објаснува, покажувајќи на различни делови од Земјата: - На пример, Северна Европа ќе биде место со големи можности и богатство, додека Јужна Европа ќе биде место со многу пријатна клима, Блискиот Исток секогаш ќе биде место со конфликти. Ваму ставив континент со жолти, а ваму континент со црни луѓе. А, тука ја ставив Америка. Северна Америка ќе биде богата, додека јужна ќе биде сиромашна, но затоа топла и пријателска. Го забележуваш ли балансот? - Да – рекол Архангел Габриел. Импресиониран од Господовото дело, покажал на едно место во Југоисточна Европа. - А, што е ова? – прашал. - Ах, рекол Господ. Тоа е Македонија. Најславното место на Земјата. Таму направив да има прекрасни планини со врвови покриени со снег, недопрени извори, потоци, шуми, реки, ливади, езера, рудно богатство, плодни полиња на кои успеваат најдобрите домати, краставици, јаболка, лубеници, грозје........ Таму ќе живеат Македонците. Тие ќе бидат многу способни, паметни, вредни и талентирани луѓе. Архангел Габриел се воодушевил од тоа што го видел и слушнал, но едно го збунувало – Но, вие рековте дека ќе има баланс?! Господ одговорил: - Чекај само да видиш какви соседи им подготвив.
|
|||
|
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
.....pocnav i francuski da parlez.... ...sto ti se vekovi nanazad..... |
|||
Внеси реплика | страница <1 698699700701702 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |