|
Како да се надминат болката и тагата |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 55> |
Автор | ||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PROBAV DA NAPISAM NESTO NO NE ODI ,JAKI SE EMOCIITE, NO EDNO SIGURNO ZNAM, NE SE PREBOLUVA OVAKVA TAGA,BOLI DO KRAJ NA ZIVOTOT
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
James dean, mozebi mesam jas babi i zabi.... bolkata koja ja nosam vo sebe, ne e od tie bolki sto kaza marija magdalena, ne se odnesuva od zaguba na nekoj blizok, ili odpatuvanje negde daleku na nekoj sakan, NO sepak e bolka! |
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
RUSKA, poznato mi e ova, ne e samo pisanato tuku i boli sto ne mozes nekomu da kazes, kolku dobbro go znam toj oset |
||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Те разбирам Сека. Се согласувам и со ова што го кажува Рушка, знам дека е навистина непријатно да се зборува за тоа, но некогаш можеби токму разговорот може да допринесе за мало олеснување. Се разбира дека тој разговор не може да се води со секого. |
||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И да се надополнам, за да не ме разберете погрешно! Знам дека тоа се нерешливи проблеми. Во тие моменти сваќаме колку е немоќен човекот! |
||
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Draga moja ,pricinata za mojata bolka e zaguba i nisto ne moze da go promeni toa i nikoj ne moze da mi pomogne i da me soslusa......nisto |
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TOCNO....NE SE RAZGOVARA SO SEKOGO |
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
JAMES DEAN TI SI EDNO GOLEMO SRCE IZVINI AKO TE RASTAZIV.
Изменето од RUSHKA - 30.Март.2008 во 22:30 |
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
seka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo pravo si, no za razgovor, treba i MNOGU HRABROST! ne deka ne sumhrabra, no toa e edna druga vrsta na hrabrost!! NO zivotot i ponatamu tece, i poln e so sreka i ljubov |
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so "pomos" na pogolema bolka i taga
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЌЕ НАГАЗИШ ЗДРАВО НА ГЛАВАТА НА БОЛКАТА, ДУРИ НЕ ЗАПИШТИ, И ТАГАТА ЌЕ ПОБЕГНЕ, ЏЕНЕМ ЌЕ ФАТИ... ИСО КАКО ЗМИЈАКОГА СЕ УБИВА...
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Фала за срцето Рушка! Би сакал да сум семоќен само за еден ден. Тој ден би ги усреќил сите тажни луѓе на светов! |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
So racionalen um i pragmatika
Изменето од zbunet - 31.Март.2008 во 21:42 |
||
Внеси реплика | страница <1 1617181920 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |