IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - МАМО, ЌЕ СЕ МАЖАМ СО ЦРНЕЦ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

МАМО, ЌЕ СЕ МАЖАМ СО ЦРНЕЦ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 14>
Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 18:11
Држете се до темата намигнување Ацеее не разврзувај дискусии овде големо%20гушкање
Инаку керка ми хмм..па сеуште немам деца но би се обидела да ја вразумам дека треба да земе Христијанин а не знам колку црницте се Христијани....
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 18:13
ima mnogu katolici i protestanti , a za pravoslavni ne znam , ne mi e poznato.
Кон врв
SummerLove Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 18:13
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Држете се до темата намигнување Ацеее не разврзувај дискусии овде големо%20гушкањеИнаку керка ми хмм..па сеуште немам деца но би се обидела да ја вразумам дека треба да земе Христијанин а не знам колку црницте се Христијани....
pa zavisi ima crnci hristijani katolici a za pravoslavni mislam deka nema no pak ne znam ne znam i ima crnci muslimani

Изменето од girl15 - 30.Март.2008 во 18:15
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
Кон врв
khaleefah Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"The Khilafah is Coming..."

Регистриран: 25.Септември.2006
Поени: 1115
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај khaleefah Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 19:29
Taka dozvolete vie na vaseto dete,pa utre koga nejzinoto ke i rece :
Mamo,ke se mazam so konj! изненадување Sigurno i vaseto dete ke se soglasi
posto vie ne ste sakale da rasipuvate ljubov pa nema i toa da saka.

Boze sacuvaj! Do kaj dojde svetot тага
Koga napazar se odi za krava i cel pazar se proshetuva da se najde
ubava rasa,ondak sto ostanuva za covek...

Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 19:41
Калиф! Секој има право на избор...ете и јас сум против тоа НО ни ти ни јас не сме тие што треба да судиме. И те молам коментирај на темата.
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
naum 1518118 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
GayLord f**ker

Регистриран: 13.Септември.2007
Поени: 312
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај naum 1518118 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 20:03
More majkka i ke i rechit --- vikni go kerko zetot da me opash*t i mene... ko za dobre dojde de..
LOL
lOL
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 20:06
ono koga kje i kaze sinov na mama deka donel zet e udar golem
a uste i crnec e pogolem
MNOGU BOLI TOVAголема%20насмевка

Изменето од blueprayer - 31.Март.2008 во 15:42
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2008 во 03:55
...pu, pu, skraja da e... ....sega sum seriozna, ne znam sto bi napravila no navistina bi bila von sebe...jas sum za cista situacija....ako gospod sakal da se mesaat rasite ne bi napravil podelbi po kontinenti...
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2008 во 11:37
Nie muzistata, na primer kao ja, treba da se zrtvuvame i da se ispozenime so grkinki za da go resime sporot
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2008 во 15:10
ZANES KAKO SE VIKA, OD KADE TI E ZENATA, OD TAMU TI E FAMILIJATA

DOSTA BE DUSI EDNI PRODADENI, KOGA KJE VE PODBERAT TOA GRKINKITE...KJE VIKATE...DOBRO, DOBRO, SRCE, NE VIKAJ, JAS SUM OD REPUBLIKA MAKEDONIJA - TAFTALIDZE.....HHHAAAAA....NE SE ONI DOBRI KAKO NASнамигнување
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
KUKOC7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Барон Минхаузен

Регистриран: 26.Октомври.2007
Поени: 1852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KUKOC7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2008 во 15:24
a jas ke se zenam so crnkinja!
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2008 во 15:35
Originally posted by KUKOC7 KUKOC7 напиша:

a jas ke se zenam so crnkinja!

ako, ako, kolku pocrno, tolku povatreno
(ups... se zeznav, jas sum plavusaзагриженост)
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
KUKOC7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Барон Минхаузен

Регистриран: 26.Октомври.2007
Поени: 1852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KUKOC7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2008 во 15:37
moze i crnkinja ama so plava kosa :)
Кон врв
alekso_2000 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 523
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alekso_2000 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2008 во 15:50
Mama vo momentov ne e dostapna-prasaj go tatko ti!!!
car's freack
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.