|
Слушнавме и послушавме! |
Внеси реплика | страница <12345 9> |
Автор | |||||
Sahih Bukhari
Сениор Регистриран: 05.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 389 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Vo red Mare.
izvinime ako povtorno ti povrediv nekoi cuvsta, nekako si mi mnogu neprijatelski rapolozena, neznam na shto se dolzi toa... Vo sekoj slucaj oprosteno, osven za kubenjeto na bradava |
|||||
OUR DIGNITY IS IN ISLAM!!!
|
|||||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Нема зашто бе Букхари, не си ме повредил, па нели е твое да ми кажеш? А мое дали ќе прифатам или не, така?
А јас те молам за брадата да ме извиниш.... |
|||||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||||
hr.lucky
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 505 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
jas pak povikuvam da se podobro zapoznaeme i da gi pochituvame razlichnite kulturi kakvi shto se pa koj kade se nashol isto taka povikuvam da se misli so svoja glava i da se nema strav od vistinata chovekot e slobodno i razumno bitie i ne e nichii rob ima pravo na site blagodeti na ovozemaljskiot zhivot i svest da se kloni shto povec'e od grevovite ,ako se druzhime polesno c'e se razbereme paralelniot zhivot samo ne razdvojuva a pred boga site sme ednakvi
|
|||||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Jas islamot go poznavam dovolno no poradi tie kako tebe i brat ti kadife nekako toj islam sto jas go poznavam izgleda deka za vas ne vazi vprocem na mnogu mesta dokazavte deka zboruvate za nesto sto ste nacule ili sto vi e kazano.... |
|||||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||||
Halid ibn Velid
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
aaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! Demek,ti si toj!!??? Ti si toj koj dobro go poznavas Islamot a ??? Pa nie baraj ,baraj,kaj e ,a toa ti bil Tempo!!! A jas pak ti garantiram deka ni Hristijanstvoto,ne go Poznavas!!! Изменето од Halid ibn Velid - 30.Март.2008 во 17:33 |
|||||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
hehe da znaes samo koj me uci na islamot |
|||||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||||
Halid ibn Velid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ne znam koj te Uci,no edno Sigurno znam,Deka Nisto ne si Naucil!! Epa togas Batka Idi,proveri so e so tebe, Sigurno deka imas jak Ucitel,poso na falenje go kaza ovahehe da znaes samo koj me uci na islamot(Tempo) No ucenikov,hmmmmmm!!!Problem a ??Svativ uste od tvojot prv post na Forumov,no nesakav da Recam!!! |
|||||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Zastanete so psihoanalizi na lichnosti bidejki nitu ste kalificirani za toa, a nitu pak ovoj forum e za taa namena.
Ne ja rasipuvajte i ovaa tema so megjusebni prepukuvanja i navredi. Изменето од Messenger - 30.Март.2008 во 18:09 |
|||||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||||
hr.lucky
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 505 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
da se vratime na temata avtorot gi kani site religii da se pomolat na negoviot bog zaedno ,jas gi kanam site koi se blisku do mene i vo moguc'nost da dojdat na veligden da mi svratat na jajca da me posetat i da se proveselime zaednichki da go obelezhime praznikot pa podocna i tie da ne povikaat na bajram da go slavime vo nivna chest
|
|||||
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ne povikuvam jas nigde da se molete na mojot Bog!Povikav da se
moleme i da go obozavame Nasiot Bog.Moj i tvoj! Za pokanata fala ti ama slavi si so tvoite.Nema da slavam jas nesto so koe Allah nema da e zadovolen.A inace slobodno moze kafe da si pieme negde i ubavo da si pomuabeteme.No ako jas dojdam da go slavam tvoeto a ti moeto toa znaci deka prifakam deka sme isti.A nas muslimanite ni e strogo naredeno da bideme razlicni od tie koi ne go prifatele Allah za svoj Bog,Muhammed za svoj vodic,i Islamot za svoja vera. I ova morav da go kazam otvoreno,i pritoa ne se plasam od nicij prekor. Temava ja pisav da vi stavam jasno do znaenje deka ne sum zadovolen so toa sto ne go obozavate Allah i sto ne ste muslimani i nikogas nema da vi se umilkuvam,nitu pak ke go prifatam vaseto veruvanje. Mene a i na site muslimani dolnost ni e da vi ukazeme deka ste vo zabluda,i deka Edinstvena prifatena vera kaj Allah e Islam. Znam deka sevo ova zvuci grubo,no mora veke ednas da se pocne! A jas dobro rekov,ubedete me deka Allah ne e Bog togas nema potreba da mi dokazuvate deka Quranot ne e Bozja kniga ili Islamot bozja vera. No ako dojdeme do zaednickiot zaklucok deka Allah e Nas Stvoritel togas bidete spremni da progledate. Pozdrav! |
|||||
Halid ibn Velid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
DzezakAllahu Hajr ja Ehi!!! |
|||||
hr.lucky
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
brat pa nemozheme da se razbereme i da se pochituvame ako ne se druzhime od najiskrena pochit samo zatoa shto sme lud'e prvo treba dobro da se zapoznaeme i da se podelime na poshteni i neposhteni i taka da se gledame a posle da se vidime koj e na praviot pat,pa ako ne si gi prifac'ame patishtata ne mora da si mislime losho jas iskreno povikuvam na druzhenje bez predrasudi c'e jademe jajca c'e jademe baklavi i taka c'e si stvorime druga vrednosna procenka za med'sebna pochit pa podocna so maksimalna tolerancija i svoeglavno bespredrasubno mislenje c'e se dokazhuvame pa mozhebi se i najdeme nekade jas ne gi delam lud'et6o po vera ,boja i pol i toa bitrebalo da bide osnova na sekogo prvo i prvo sme lud'a ne magarinja
|
|||||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
a jas mislev bog e eden, i site nego go slavite, ama na poinakov nacin
|
|||||
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Jas brat ubavo te svatev i ti rekov:Ke se druzeme koga sakas,ke jademe i baklavi i jajca ama za Bajram Ne! Za Veligden Ne! I vrati se povtorno na mojot povik i kazi ako ne go prifakas zasto ne bi go prifatel? |
|||||
Внеси реплика | страница <12345 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |