![]() |
|
Каде сакате да патувате? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 41> |
Автор | |
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tropical the island breeze
All of nature wild and free This is where I long to be La isla bonita And when the samba played The sun would set so high Ring through my ears and sting my eyes Your Spanish lullaby |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...mislam deka napisav, MAROKO....mmmm...
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од moira - 30.Март.2008 во 15:34 |
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
da napisa a trebalo Marocco
![]() Изменето од mikus - 30.Март.2008 во 15:33 |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
....ne e ni Marocco, tuku Morocco....ili Maroko na makedonski...namesto k sum pisala C, no blagodaram sto mi ukaza na lapsus manu....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
lapsus lazuli\
heheheh ![]() |
|
![]() |
|
do maroko ima mesto i grad koe se vika skrateno TENEFIFE
e tamu mi e posle adnite SONOT |
|
![]() |
|
....znaci ke odime prvo na Andite, pa vo Makoko i za kraj Tenerife...iako tamu sum bila....doagjas?....
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
TENERIFE...da ne e??ako veke pochnavte so gramatika??
|
|
![]() |
|
...hahahaha....ete i mikus zgresi...da vidi kako e koga brzas i pisuvas....thanks mamma...
![]() |
|
![]() |
|
nek se vika kako saka
ideme i na fife ![]() |
|
![]() |
|
.....znaci trgame....koga, kako...kade...?
![]() |
|
![]() |
|
trgame vcera
abe moira kako ne custvuvas deka nie sme vsusnost tamu ![]() |
|
![]() |
|
....zatoa mene mi e tolku ubavo, interesno....a gledam se novo...nepoznato...sneg...visoki planini, mislev Sara e, a toa Andite bile....ti blagodaram sto me prosvetli...
![]() |
|
![]() |
|
nema vise
vetuvam |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |