|
ЗБУНЕТОВА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 2829303132 137> |
Автор | |
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka zbunet prodolzi ....pak da bide temata on
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Suplivo e Tanja, suplivo. Jas ne se grizam za toa sto sleduva, zosto tamu nema nisto, se grizam za sega, no i tuka nema nisto...cekam na troski sto znaes nekogas da mi gi podelis, tolku velikodusno...no sega kolvam po suva zemja, no od druga strana mozam i da ti se zablagodaram zosto me ucis da ziveam sam, od sadovi do perenje tepisi i zaludno utrovo od tri do pet mislev na tebe, sto ke mi kazes, sto ke ti kazam i edna misla sto ja ignorirav vo tvojata soba na trofei kade edno mesto stoese prazno so moi inicijali, mislev shega e, no ne bilo, lesno mi gi razbi somnevanjata samo so eden zbor i stesnata zenica od oko so koe se napregase da me vidis...daleku sum od razbiranje na zivotot i kako gledam nema da se sluci takvo nesto, tuku samo mojata ocajna zastitna merka so moite sto kosnici pceli daleku gore vo planinite...tie ne razbiraat, no ke mi vozvratat na mojata ljubov iako so po nekoj bocka, a jas moram nekogo da sakam...
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bravoo Zbunet, extra si za Romani
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj si ma mor
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve sum be, ti kaj si be?
|
|
eurydice
Сениор Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од eurydice - 04.Април.2008 во 01:32 |
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЕЈ ЗДРАВО А И НАЈВЕЌЕ ПОЗДРАВ ЗА ЗБУНЕТ
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo mor None
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Op! Zbunet na patot go najdov |
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zbunet ovaa tema ke ni bidi zamenik na nina 1 , odlicna e
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro ve4er
|
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobra vecer i od mene
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas dojdov da go guskam zbunet
Ako e malku,kazi mi,ke dojdam pak |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2829303132 137> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |