|
Втора Таттоо Забава |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 22.Февруари.2008 во 21:38 |
шо убо ме изненадивте....доаѓааам......
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Sweet angel^^^
Група Регистриран: 11.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 88 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas doagjam pozdrav
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од Tattoo Beauty - 18.Март.2008 во 20:24 |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
едвај чекам
|
|
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од Tattoo Beauty - 18.Март.2008 во 21:39 |
|
Tonchie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе биде весело, и ќе се потрудам да дојдам :)
Уај Нот во соодветен простор да ги чујам пред се. У Маракана некако не ми е ќејф да идам. Паа се гледаме ;) |
|
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бидна и ова. Прекрасни тетоважи, во некој категории човек баш да не може да се одлучи. Буги-преубава нова тетоважа морам да признаам патем и дека патриотска ептен кеиф ми напрај. Но наместо да има повеќе народ од минатата година баш поради тоа што сега имаше и што повеќе да се види, добри бендови патем и други влегоа во ова збиднување како Валијант на пример....нешто слабо народ ми имаше...не знам дента како било посетено ама сепак јас топ си поминав. Истите фацки од минатата година снимаа, истите беа пијани се исто . Дури се изненадив тоа што минатата година бев со плава „коса„ и маска а сепак еден од Ниш ме препозна. Пријатно изненадена од тетоважите....
|
|
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ти одма рипорт си пишала уште рано аууу
ако ако... ја сеа станувам пошто афтер парти беше лудница Иначе за фестот и јас имам фин спомен иако бев уште на шанд кај Скин арт од 12ч имаше движење ,зезање, реметење, гушкање, пољубци и доскочици.... посебно се изненадив од дружбата на Дамир , љуба и Џоле од Таттоо Магазин ме дружеа увелико со џин и тоник таму се изнасликавме, ке ви стаам и слики Од предминатата овој беше подобар , Луба изненади со сворто учество Дамир исто а и нашиве не беа лоши и еве ви и слики а кои има уште нека стави (да се дополни и темата) Поз до сите Luba na oska tattoo modelot pitbull Ja i neno oskatattoo- smekorot na Igorce Bt tettovazite od Neno tattoo Igorce Изменето од Tattoo Beauty - 30.Март.2008 во 19:26 |
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mite i Tome
ehee za dzopa nagradata ali imase i zasto fina black& grey mmmmm check this out Damirrr eve go i so tetovazite (extra normalno i na nego izgledaat) Majaaa Koi fishot sto svetka nenormalno u disko |
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
frikot od BT ejjjj
Azazgoth Neno i drugarceto mn jaki tetovazi Luba& her ta2model Изменето од Tattoo Beauty - 28.Јуни.2008 во 16:41 |
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja i lepi dzole |
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
withe the sexy tattooed guys
eve ja patriotskata i bitolcanecot Слики и клипчиња не ви даам уште да нема афери и трач се надевам не се толку инспиративни овие а ако некој има уште нека стави Поздрав Изменето од Tattoo Beauty - 30.Март.2008 во 16:44 |
|
Sweet angel^^^
Група Регистриран: 11.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 88 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mmmmm ama tebe te ima u vest a????
lelle bas super sea se vidov po forumive super zurka poz i do boogie ve vidov na stand Изменето од Sweet angel^^^ - 31.Март.2008 во 23:32 |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma,...sve e toa"machji kashalj",.....ova e vistinska tetovaza!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |