IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Уметност , култура и традиција
  Активни теми Активни теми RSS - Индивидуи на изминатите 2 милениуми
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Индивидуи на изминатите 2 милениуми

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 143144145146147 217>
Автор
Порака
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 01:10

Е sorry, ама од кај да знам!

П.С. Абе не ти е ладно таму на Антартика???

Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 15:17
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 01:14
ma jok jas vsusnost sum LUD ESKIM
ne si znael????

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 09:56

Не сум знаел, ама ете сега знам!

Е па сега јас се враќам нагоре, да видам што бидна со тоа резервацијата, да не ми ја зафатил некој у меѓувреме!

Идемооооо мало горе!

Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 15:17
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 13:16

Да, да...мислам дека слободно можам да кажам дека песничкине од погоре се едни од најубавите воопшто!

Отсекогаш сум се прашувал какви се тие умови што создаваат ваква музика???

Не е ваљда тоа дрогата толку моќна    

Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 15:16
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 13:23
da si ebish vekot me natera sega da si gi orsviram hahahahahhahaah
голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 13:24

А бе мене нешто не ми штима гитарата се нервирам!!!

Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 15:14
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 13:27
hahhahahahhahahha
pa vidi porano bil problem
no sega se stima za 13 sekundi
taka da trnovit e patot do BOOOOOOOOOOOM vo tebe
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 13:39

Не, не, не... не е до мене! Јас патот го имам поминато, веќе сум во пензија (додуша можеbи принудна). Ама и гитарата е за пензионирање - не ми се исплати да ја праам!
Нова си треbит!!!

Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 15:15
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 13:41
MOJA GITARA

individui koistat vo zivotot milioni predmeti koi mu sluzat za olesnuvanje na zivotot i egju tie spagjaat avtomobilite, tova sekakvi masini za melenje, perenje , prahosmukuvanje i mnogu drugi  nje nje nje.

postojat predmeti koi voopsto ne go olesnuvat zivotot no go olesnuvat ziveenjeto- zapravo ti go razubavuvaat i ti pravi da se custvuvas malku posrekjno vo novoto utro.

se sekjavam deka vo damnesnite vreminja robovite nemale nisto, ne poseduvaa nisto osim svoite pesni, za koi i den denes znaeme

edna ot takvite pesni e Sing you od tova kotlinja robovi , koja me nateraa da go zemam v race predmetot so ne go olesnuva zivotot GITARATA

tie denovi se pretvoriv vo crnecki rob i ja demek svirev
singing jou jou  jupi jupi jou  i odluciv deka ova kje me zamara CEL zivot

mojata Gitara e mnogu mnogu stara- e tri pati reparirana , smirglana lakirana ima vo sredina golem mozaik od malenki drvca i ima eden od najubavite zvuci- ova e subjektivno oti si ja sakam

mozam bez mnogu sakani stvari so gi imam no bez neja nemozam taka da stanav rob nejzin kako so robovite stanaa del od pesnite

bi sakal sekoj od vas da ima mnogu od predmetite koi ne go olesnuvaat zivotot no so ve terat sekoe utro da se razbudite po nasmeani
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 13:44

А бе тачно!
Гитара ти е најбољи пријател!
Никад не може да те изневери! Кога немаш што да праиш или кога си тажен, ја фаќаш у рука и кулираш со некоја песничка која ќе ти го направи денот !!!!

Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 15:08
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 14:33
големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање...dajte da ve gushnam i dvajcata....
moi omileni individui,kolegi-gitaristiтрепкање
Mozebi...nekogash koga ke mi "dojde"
ke praime trioнамигнување

Изменето од mamma - 30.Март.2008 во 14:37

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 14:41

Може Мамма, може, со ГООООООООООЛЕМО задоволство!!!

Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 15:08
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 14:57
тагатагатага...znam,..deka eden den MOJATA INDIVIDUA...i tvojata james,i
na mikus individuata ke me pobara nazad,...znam...chuvstvuvam

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 15:07

Mamma, можам само да претпоставам дека те сватив, ама не можам да бидам 100% сигурен во тоа!

Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 15:05
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 143144145146147 217>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.