IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЕВРОВИЗИЈА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЕВРОВИЗИЈА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3132333435 70>
Автор
Порака
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 09:25
Сега ја видов и шпанската.
ЛОЛ РОФЛ ЛОЛ РОФЛ ЛОЛ РОФЛ ЛОЛ РОФЛ

А зошто Евровизија не се вика Циркусвизија?
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 09:31
Originally posted by doriangray doriangray напиша:

Сега ја видов и шпанската.
ЛОЛ РОФЛ ЛОЛ РОФЛ ЛОЛ РОФЛ ЛОЛ РОФЛ

А зошто Евровизија не се вика Циркусвизија?
E SEGA BATO..VIDI JA I IRSKATA..I "ODLAZI CIRKUS IZ VASEG LEPOG GRADA"
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
arsin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2008
Поени: 258
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај arsin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 17:08
Originally posted by doriangray doriangray напиша:

Босанците се луди! И тоа позитивно луди! Мене лично песната ми е фантастична. Поради изместените критериуми на Евровизија кога наместо, победата да ја однесе најдобриот вокал и песна, победата ја земаат некои циркузанти, еве им одлична шанса на Босанците да победат.

Погледнете ја песнава и ако не се изнасмеете, ви ги враќам парите .
Eurovision 2008 BOSNIA & HERZEGOVINA ~ Laka - Pokusaj

vo pravo si.proveriv i imam ist vpecatok
let the force be with you
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 04:41
SEPAK IMAM NEKOE SILNO PREDCUVSTVO DEKA 2009 GODINA ESC KE SE ODRZI PAK VO BELGRAD....SOVRSENA PESNA,NEVIDEN ARANZMAN,TEKST I SETO TOA VO INTERPETACIA NA UBAVATA JELENA TOMASEVIC
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 17:05
Ne veruvam deka pak Srbija ke pobedi..inace Ircite isprakaat misirka ne kokoska ..oni u svojata pesna gi nabrojuvale balkanskite drzavi a Makedonija ja kazale Makedonija ne Fyrom..i normalno Grcive se pokenjale i odma reagirale..i sea ke se menja tekstot..aman so ovie politiki i u muzikata vise!!!
Кон врв
lpartik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јануари.2008
Поени: 402
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lpartik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 22:41
НАШАТА ПЕСНА, ШТО ЌЕ НЕ ПРЕТСТАВУВА НА ЕВРОВИЗИЈА,ВЕЧЕРВА ЈА СЛУШНАВ НА АНГЛИСКИ И МИСЛАМ ДЕКА ЗВУЧЕШЕ ДОБРО.ПРИ ПРВОТО СЛУШАЊЕ, ИЗГЛЕДА ОЗВУЧЕЊЕТО НЕ ЧИНЕШЕ, БЕВ РАЗОЧАРАН... НО, МИСЛАМ ДЕКА СЕ ДОБРИ.
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 23:22
Да,да,нашиве се добри да подобри не можат да бидат...колку и да се трудат...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 01:05
toa e kao nekoe klise..ne poznavam gay covek koj ne prati ili ne ja saka evrovizijata...Za volja na vistinata od samiot vrv-clenovi na EBU do novinari,evroviziski fanovi,posetiteli..ispolniteli,se poveke se luge so gay orientacija...taka da i ne se lutam koga ke kazat deka Eurosongot e najgolemata gay smotra vo Evropa...pa da..ova drzi voda...sekoja godina i megu samite ispolniteli imalo i bisexualci..Sakis Rouvas...lani Belorusinot...potoa transseksualci..Dana International...pa transvestiti,koi veke stanaa i dosadni..Sestre,Verka Serducka...i gay ispolniteli..Marija Serifovic,kako najtaze primer...ma kolku ona ne priznavala,od avion se gleda nejzinata hormonalna poremetenost..ali vo edna poremetena zemja kakva sto e Srbija da priznaes deka si gay e ramno na samoubistvo..pa zatoa i ja svakam g-gicata Serifovic.Spored mene najvazno e sto Evrovizijata ja pratata priblizno okolu 2.000.000.000 luge,a ovaa godina se procenuva deka taa brojka ke bide milijarda plus ili 3.000.000.000.Poveketo od niv se heteroseksualci,no sekoj naviva i glasa za svojot,pri sto u tie momenti najmalku im e bitno koj so kakva sex-orientacija e....Toa e ona sto mene posebno me raduva Evropa najde resenie ili kluc,preku muzicki festival da gi PROMOVIRA OSNOVNITE SLOBODI I PRAVA NA COVEKOT,A TUKA SEKAKO SPAGA I PRAVOTO NA SLOBODNA SEX-ORIENTACIJA...SEPAK U TAA EDNA NEDELA DODEKA TRAE EVROVIZISKATA TRESKA,BITNA E MUZIKATA,STILOT,I PREKRASNA MOZNOST VO 3 MINUTI 3 MILIJARDI LUGE NA PLANETAVA DFA VE ZAPOZZNAAT VAS I ZEMJATA OD KOJA DOAGATE...I DA NE SE LAZEME..LANI SPORED ANKETITE NA (I.R.I.) EVROV=IZISKOTO POLUFINALE GO SLEDELE 74 % OD NASELENIETO VO mAKEDONIJA,A FINALETO DURI 81 % ...TOA MU DOAGA,VAKA NEKAKO SITE GLEDALE EUROSONG OSVEN NASITE MACH0-ALPHA MUZJACU KOI MRZAT "PEDERANA" KAKO LATAS,TONI MIHAJLOVSKI,I USTE NEKOLKU NIV SLICNI...ALI ZATOA UTREDENTA PRVI KOMENTIRAAT,KOJ KAKOV PEDER BIL..DALI SVEGANECOT ILI FRANCUZOT OBLEVEN VO KREACIJA NA JEAN-PAUL-GOTIE...NO STO EDEN "REHABILITIRAN KUMANIVEC ZNAE ZA VISIKA MODA I ESTETIKA...TAKA DA ME BOLI ZA NIV...OVA BEA SAMO NEKOI MOI RAZMISLI OKOLU EUROSONGOT..A ZA FAVORITITE (BIDEJKI PESNITE NA GOLEMO SE VRTAT NA YOU-TUBE..A KLADILNICITE ODAMNA GI POSTAVIJA SVOITE KOEFICIENTI,PARITE POCNAA DA SE VRTAT,A LUGETO SIRUM SVETOT VEKE GI STAVIJA PRVITE OBLOZI)VO SLEDNIOT MOJ KOMENTAR
P.S..EDVAJ CEKAM DA POCNE EVROVIZISKATA NEDELA

Изменето од Makijaveli - 30.Март.2008 во 01:05
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 14:26
UBEDEN SUM DEKA I OVAA GODINA SRBIJA KE POBEDI..I TOA POUBEDLIVO...KAKO PEE...A TEK KAKO IZGLEDA jELENA...A I PESNATA E TOP
Кон врв
nespijam1 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 15.Март.2008
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nespijam1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 15:50
SRAMOTA SO NEPOBEDI GIS.MOE MISLENJE NE KE SME NI VO FINALE
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 15:52
sto znam...mnogu slaba pesna imame..posle "od nas zavisi" ova e najslaba...ali mislam ke se protneme...niz igleni usi...kao i sekogas
Кон врв
rebeka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јуни.2005
Локација: Austria
Поени: 347
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rebeka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 16:59
jas milam deka ovaa godina ke postigneme neso poveke na evrovizja

mnjkl
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 22:10
Originally posted by rebeka rebeka напиша:

A зошто така мислиш?
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 23:31
Originally posted by rebeka rebeka напиша:

Ете така...малку повеќе оптимизам...не е штетен.....среќа  голема%20насмевка голема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3132333435 70>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.