IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Gayometer
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Gayometer

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 9>
Автор
Порака Обратен редослед
paris25 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Мај.2006
Статус: Офлајн
Поени: 969
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај paris25 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 23:51
33% gay голема%20насмевка
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 19:59
ИМА ПРАШАЊА НА КОИ МОЖЕВ САМО ХИПОТЕТИЧКИ ДА ОДГОВОРАМ... ОД ДЕСЕТТАТА ГОДИНА ЖИВЕАМ БЕЗ РОДИТЕЛИ, А ВО ТЕСТОТ ИМАШЕ ПРАШАЊА ВРЗАНИ СО РОДИТЕЛИТЕ... НЕ Е ВАЖНО, ЕДНА ТРЕТИНА, КАКО ШТО ТВРДИ И ФРОЈД ДЕКА СЕКОЈ ЧОВЕК Е КАКО САНТА ЛЕД КОГА Е ВО ПРАШАЊЕ НЕГОВАТА СЕКСУАЛНОСТ, ДВЕ ТРЕТИНИ НАД ВОДАТА ЕДНА ПОД НЕА...
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 18:34
36% gay
....Heteroseksualno opredelena devojka. Koja ponekogas se oblaka kako vistinski maz....gluposti....
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 17:57
43% gay, ги сакам и двата пола...
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14599
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 17:17
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

by the way koga jas ko resiv testot mi pisuvase deka sum 36% GAY

Vi ste heteroseksualno opredelena devojka.Koja se ponekada oblaca kao prava muskarcina !

После толку време, пак го решив тестот  и пак  истиот резултат го добив 36 % сум gay среќа
Кон врв
that's me Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2006
Локација: Burundi
Поени: 581
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај that's me Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2007 во 00:24
aiii
O.OO%
so li znace ova?
Пази,памтам к'ту слон.
Кон врв
ficani Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Мај.2007
Локација: Macedonia
Поени: 10
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ficani Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2007 во 18:46
30% Big%20smile

Изменето од ficani - 18.Мај.2007 во 18:46
Have no fear,Efro is here
Кон врв
Pimp Daddy Manev Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Февруари.2007
Поени: 2057
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2007 во 17:24
16% gay... 
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2007 во 01:38
mi vika deka sum 30% peder ama ne mu vjeruem poso sum strejt
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
beb&dol Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Март.2007
Локација: France
Поени: 0
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај beb&dol Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2007 во 07:47
100%StarStarStar

Изменето од beb&dol - 12.Март.2007 во 08:28
Кон врв
Kali Ma Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 23.Јуни.2005
Поени: 39
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Ma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2007 во 03:25
60 % ali se ponasam str8... idi pa razberi go testov! 
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2007 во 20:38
Originally posted by cecka cecka напиша:

Originally posted by brza brza напиша:

znaev ,...deka si skrieno zarche,....ushte da ja pobarash DANA ,ti ostanuva,...LOLLOL

aaaaa, Brzaaaaa, zatoa ti me otkaci..... me provali a?LOLLOLLOLLOL
   nemaj gajle,ceco,....se dodeka pushishLOLLOL
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2007 во 20:33
Originally posted by BiG_kIsS BiG_kIsS напиша:

50%
Cestitamo! Vas skor je tacno na sredini, vi ste veoma otvorenog uma i u seksu vas privlace osobe oba pola.

LOLLOLLOLLOL

Originally posted by BiG_kIsS BiG_kIsS напиша:

53% LOLLOLLOLLOLLOL

Абе јас сум станала повеќе од претходниот пат.... LOLLOLLOLLOLLOL Ова не е добро бе еј LOLLOLLOLLOLLOL
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2007 во 00:47
Originally posted by brza brza напиша:

znaev ,...deka si skrieno zarche,....ushte da ja pobarash DANA ,ti ostanuva,...LOLLOL

aaaaa, Brzaaaaa, zatoa ti me otkaci..... me provali a?LOLLOLLOLLOL
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 9>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.