IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Зошто мажите лижат?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Зошто мажите лижат?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 38>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 18:29
Kuce gi lize samo onie sto gi saka, sto znaci za da ja lizes treba da ja sakas
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 18:31
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Kuce gi lize samo onie sto gi saka, sto znaci za da ja lizes treba da ja sakas
голема%20насмевка
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 22:58
Вака сеа, тоа е поради вкусови- уствари за тоа не се расправа ама пошто има два типа
основи за лижење-
1.базична и
2.кисела
и сеа за вкусови нели... и па тоа е !!!

Кон врв
eurydice Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Март.2008
Поени: 429
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај eurydice Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 23:35
Originally posted by mikus mikus напиша:

Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

...epa sho da se kaze be druze, jas taka mislam...i stvarno mie grozotija da lizam nesho sho ne e za lizenje, ne deka sum naletal dosea na nekoja smrdusha pa zatoa, ama nemozam...odvratno mi e...i ne mi e prirodno i zatoa ne mi se dopaga toa...drugo neznam sho da kazam za toa...
well neso posledno vreme mi se dopagjaspa kje ti dadam sovetnikogas nemoj da tvordis ovazatoa so vodenjeto ljubov e toada vodis ljubov eda dades i togas povekje nego so zimasi koga eden den kje sakas da dadespovekje odosto zimas ,zatoa so kje ja  obozavas itvoja filozofija kje odi u finu materinu

bravo mikus

a propo,
me mrzi da citam 9 strani nazad dali e kazano:

ako mozat zeni felacio, zosto da ne i vice versa kanilingva?
ne e obavezno, ama moze da se sluci nekogas,
ne mora na sekoja seansa cel repertoar da se izveduva, neli?
Кон врв
paris25 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Мај.2006
Поени: 969
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај paris25 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 23:39
Originally posted by eurydice eurydice напиша:

Originally posted by mikus mikus напиша:

...epa sho da se kaze be druze, jas taka mislam...i stvarno mie grozotija da lizam nesho sho ne e za lizenje, ne deka sum naletal dosea na nekoja smrdusha pa zatoa, ama nemozam...odvratno mi e...i ne mi e prirodno i zatoa ne mi se dopaga toa...drugo neznam sho da kazam za toa...
well neso posledno vreme mi se dopagjaspa kje ti dadam sovetnikogas nemoj da tvordis ovazatoa so vodenjeto ljubov e toada vodis ljubov eda dades i togas povekje nego so zimasi koga eden den kje sakas da dadespovekje odosto zimas ,zatoa so kje ja  obozavas itvoja filozofija kje odi u finu materinu

bravo mikus

a propo,
me mrzi da citam 9 strani nazad dali e kazano:

ako mozat zeni felacio, zosto da ne i vice versa kanilingva?
ne e obavezno, ama moze da se sluci nekogas,
ne mora na sekoja seansa cel repertoar da se izveduva, neli?

аплауз potpolno si vo pravo намигнување
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 23:57

...abe ne zezaj toa lizenjeto e za onie tipoi na luge sho gledaat mnogu filmoi, ili eventualno sho im se ko Bugarski kebapchinja, ili pak nemozat da isteraat poishe od 10 min, pa mora da gi nadraznat nekako curive da ne im izbegaat pred vreme...posho ako si zdrav je*ach ne ti treba da ja lizesh ima da ja narosish so majstorija sve i zdravo da ja istresesh sve, nema da i tekne taka na jazik...

...ali eve da kazeme deka ima i merakliki na lizanje po razni osnovi, dal nemaat fraer asalen, dali im se pogodil chkart fraerot, dal dosaden e samo buta napred-nazad...sekakvi gi ima...zatoa nek si kupat takvite kuchinja...najbolje ke im je...hahahahhahh

...inache toa...hahahahhahaa

VODENJETO LJUBOV NE E VO STAJ-IZVAJ,
VISTINSKIOT LJUBOVNIK E UMETNIK VO KREVET

Изменето од Eleni - 31.Март.2008 во 13:53
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 03:26
Зошто, како секој си знае ама после задолжително Колинус паста за заби или барем жвакачи гуми за жвакање!!!!!!!

Изменето од којсумјас - 30.Март.2008 во 04:13
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 09:21
Mozes preku toa da znaes dali pie lekarstva
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 18:58
i sto jadel/a i sto piel/a

kromid, luk, rakija, pivo, zumbuli

Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 20:53
Ne znam za drugite,ama lizenje......uffff gadno e na bilo koj del od teloto.razbiram baknuvanje po vrat i sl.,pravenje slivki ama ne i toa.zavisi od lugjeto i nivnite svakanja za toa.....
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 21:18
ЗОШТО ОВА ЛИЖАТ СЕКОГАШ ГО ЧИТАМ КАКО ЛАЖАТ А МОЖЕБИ И ИМА НЕКАКВО ЗАЛАЖУВАЊЕ...ДЕМЕК, АКО ЛИЖЕШ ЌЕ БИДЕШ ПОГОЛЕМ ЉУБОВНИК ВО НЕЈЗИНИТЕ ОЧИ...
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 22:25
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

...abe ne zezaj toa lizenjeto e za onie tipoi na luge sho gledaat mnogu filmoi, ili eventualno sho im se ko Bugarski kebapchinja, ili pak nemozat da isteraat poishe od 10 min, pa mora da gi nadraznat nekako curive da ne im izbegaat pred vreme...posho ako si zdrav je*ach ne ti treba da ja lizesh ima da ja narosish so majstorija sve i zdravo da ja istresesh sve, nema da i tekne taka na jazik...

...ali eve da kazeme deka ima i merakliki na lizanje po razni osnovi, dal nemaat fraer asalen, dali im se pogodil chkart fraerot, dal dosaden e samo buta napred-nazad...sekakvi gi ima...zatoa nek si kupat takvite kuchinja...najbolje ke im je...hahahahhahh

...inache toa...hahahahhahaa

VODENJETO LJUBOV NE E VO STAJ-IZVAJ, BE SMOTKO EDEN
VISTINSKIOT LJUBOVNIK E UMETNIK VO KREVET

...umetnosta vo krevet ne e od oralna kategorija...

Изменето од Eleni - 31.Март.2008 во 13:54
Кон врв
Gorg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Март.2008
Поени: 142
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gorg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 12:47
... a be jas od nas forumsiive ne cuv: lizete li ili dali sakate da vi ja lizat...jas licno lizam i mnogu mie ubooo, a mislam deka nema koja nejke da ja lizat...

Изменето од Eleni - 31.Март.2008 во 14:01
Sakaj go svojot sosed, no pazi se da ne te fatat
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 13:26
Originally posted by Gorg Gorg напиша:

... a be jas od nas forumsiive ne cuv: lizete li pute ili dali sakate da vi ja lizat...jas licno lizam i mnogu mie ubooo, a mislam deka nema p**ka koja nejke da ja lizat...

da be da
superb rabotaсреќа
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 38>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,145 секунди.