|
Зошто жените кога викаат не,мислат да? |
Внеси реплика | страница <12345 23> |
Автор | ||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Isti takvi, pluknati
|
||
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zasto??? vikat ne a mislat da
zatoa so mislat deka znaat so sakat |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
------------------------------------------------------------------------------------------- ...aj kazi sho sakash da ti kazeme...sho sum zaboravila... abe nisho ne sum zaboravila...samo ne sum izdaica...iiiiiiii zosho mi se krivish?....a da ne imash uroklivi oci...sho zelba beshe taa...se utepav spiejki... |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ziti sve...bash fino... |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ziti sve...bash fino... ...ja tebe gushka...ti mene mi se krivish... |
||
iva_hot69
Сениор Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 204 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koga velam ne,mislam NE
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
AMI OTI SAKAME MOLENJE
MOLENJE EM LIGAVENJE
EM ZVEZDI SIMNUVANJE
EM POKLONI KUPUVANJE
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo uspesna vrska treba da se investira, ami kako |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...koga vikam ne, navistina i mislam ne....
|
||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас не се согласувам со ова....додуша јас уште не сум жена....бар јас секогаш го кажувам тоа што го мислам....а за подарок па и не траба да се праша ...ако стварно сака некој да ти подари нешто ќе го направи тоа и без прашање...
|
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не, не, ти само мислиш дека мислиш не!!! |
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од mamamd - 30.Март.2008 во 08:50 |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I ja mislam taka |
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mnogu komplicirani ispasnaa? pa zbunet nie od sekogas ne komplicirani , samo retko koie zensko postoi sto ke ti go priznae toa... vaka, koga e vo prasanje nekoja"mala" rabota, kako well sto rece, (nekoe poklonce), ijas vika neeeee ne mora, ima eden razlog... ako sakas da me izraduvas togas, ne me prasuvaj, kupi go, pokloni mi gi, i sam ke vidis kolkava e radosta... NO koga e vo prasanje nekoja"golema"rabota, e togas tocno kazuvam DA sakam ili NE ne sakam`!!!! a zosto e toa taka? kazi mi da ti kazam |
||
Внеси реплика | страница <12345 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |