|
Самоубиство |
Внеси реплика | страница <1 3233343536 84> |
Автор | |||
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
duso sosema si prava
luge zatoa barajte i barajte nekoj sto ke vi go odrzuva duhot
|
|||
apce
|
|||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
tekstot povtorno ke go repliciram..zatoa sto vcera zgasna zivotot na uste edna 23 godisna devojka,apsolvent na pravniot fakultet vo Skopje,koja poslednive 2 godini se borese so anorexijata..a poslednite 3 meseca gi pomina na klinika vo USA,so nadez deka tamu ke ja spasat..popusto..Katerina..nikogas nema da diplomira...pocivaj vo mir leppotice...zar ne mozese da vidis kolku si ubava...zasto morase da izgledas kako Lindsey Lohan i ostala bagra......i`m pist off! |
|||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Si imam eden srebren k*rsum so moi inicijali
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Се обидуваш болката да ја споделиш со оние кои те опкружуваат
за кои мислиш дека ти се пријатели...подоцна со своите цинични
и насмеани лица...ти кажуваат дека си никој и ништо...и тоа е
доволно да веруваш дека твојот живот нема повеќе смисла...ги
напушташ пријателите...и се враќаш во својот мизарен свет...и
токму во тој свет се наоѓаш изгубен во солзите пролеани по тагата
за неостварените и погрешно завршени нешта...си помислуваш на
сите оние бедници...што се наоѓаат околу тебе, за подоцна и ти да
се наречеш бедник... полека тонеш низ среќата и несреќата...ти
се враќаат спомени...а во тебе почнува да се гаси чувството на
носталгија...повторно твоите усни..се борат да не изговорат...но
ете конечно силата те напушта...а низ твоите вени тече едно...
горчливо ...збогум.............................слаткичка.............
|
|||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Mnogu ubavo kazano BLASHKA........me naezi.....kolku vistinito
|
|||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
--------------------------------------------------------------------------------------------- ...koga ke trgnesh napred...ne podzastanuvaj... ne vrti se nazad... ne gledaj preku ramo... a onie shto gi ostavi zad grb...ako ne te viknat da zastanesh...da gi pocekash da prodolzite zaedno...znaci deka ne zasluzuvaat na niv da go arcish vremeto....a napred...sekogash ke sretnesh nekogo... samo treba vnimatelno da poglednesh...da naslushnesh... |
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Zaljubi se u forumdzika i toa ti e sporo samoubistvo
|
|||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ona me ubiva so samoto zaminuvanje, a drug bi rekol : - Ne momce, sam si se ubivas. A ja na toj drugiot : - Pa koga ke te vidam, gnaso, namesto nea i svarno mui ide ta se samoutepam, ja livce od sportska kinam koga ke te vidam...
|
|||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ke go napravam toa...se resiv i za data...4 ili 5 juni ne mozam poveke...NE MOZAM...vestackite golemini nema nikogas da ja nadminat vrednosta na vestackoto gjubre...napumpani ego-tripovi...provinciska slava (Arhangel)...jas nemam veke volja da se boram,jas vcera kupiv pistol...mislam deka dojde vreme za konecen izbor ...dragi,zar nesto mozevme da storime so nasive....dolgi jazici?...Nemam nikoj pokraj sebe...spijam sam ...i se uste go pomnam...dragi....dragi....dragi
|
|||
|
|||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ako veke resam da go storam toa...zilet...apcinja...nekoja droga?,,ili se frlam od 10 spprat od nekoja visokokatnica..sto bi mi preporacale?
Изменето од Makijaveli - 29.Април.2008 во 14:20 |
|||
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...АЈ БЕ..УШТЕ СИ ТУКА???
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...nemoj molimte nieden nacin veke ne e soodveten i siguren.......ziletot moze da e tapav...pa da se izgrebesh.... apcinjata neshto se so pominat rok a moze i da se kineski. i ne deluvaat....drogata ... ne e poznata pa ima nekoja siluvacka pravi zaboravenost....obicno vo visokokatnicite ne im raboti livtovite... pa kacuvajki se nagore ke zaglavish megusprat na neopredeleno vreme... a plus ima nepredvidlivi situaciii... ni jazeto vishe ne e jaze tuku skapano jaze... citashe li shto mu se sluci na onoj probishtipjanecot/radovishanecot... shto si ja pretepal zenata... se skinalo jazeto i pagajki si go skrshil prstot od nogata.... pa sega mora da nosi gips... aj sedi si madro... zdodevna rabota e gipsot... |
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...ДОЦНИШ mamamd.....ТОЈ ВЕЌЕ ОТИДЕ.......ИДИВИДИ..ОФЛАЈН Е!
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
Внеси реплика | страница <1 3233343536 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |